Fotbal
Liga

Rakitic, aproape de un transfer la Atletico. Croatul s-a întâlnit cu reprezentanții clubului

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ivan Rakitic

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
05/03/2020 la 12:25

Ivan Rakitic este principala țintă a lui Atletico Madrid în această vară. Catalanii i-au transmis deja croatului că îl doresc pe Wanda Metropolitano.

Pe 20 februarie, conform informațiilor MARCA, după victoria lui Atletico cu Liverpool, Rakitic s-a întâlnit cu reprezentanții clubului. Esențial pentru o plecare a lui Rakitic de la Barcelona va fi ce își dorește el și pare din ce în ce mai clar că nu va mai face parte din lotul catalanilor din sezonul viitor. Atletico speră să fie în capul listei după ce l-au contactat deja pe jucătorul de 31 de ani și la sfârșitul lui 2019.

Prioritatea pentru Rakitic, aici fiind în avantaj Atletico Madrid, este să continue să joace fotbal în Spania. Croatul și familia sa au fost cuceriți de Madrid și deja au început căutările pentru o locuință în capitala Spaniei, acolo unde Rakitic speră să continue succesele sale europene după cele de la Sevilla și Barcelona.

Liga

Un jucător de la Real Madrid, suspect de Covid-19! Anunțul de ultimă oră al spaniolilor

PESTE 33 MINUTE

Recent, Rakitic și-a exprimat nemulțumirea față de conducerea Barcelonei. El a transmis un mesaj conducerii clubului. Croatul este nemulțumit că Barcelona are un lot retrâns.

După ce a fost întrebat dacă nu cumva Barcelona are un lot prea subțire pentru a face față la acest nivel, Rakitic a răspuns: ”Da, dar acest lucru era știut deja de cei responsabili. Soluția este cea care este. Cei care suntem aici trebuie să ne unim pentru că avem un meci important la retur”. Aceste declarații au fost făcute după turul din optimile UEFA Champions League jucat de Barcelona la Napoli, 1-1.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Liga

Răspunsul lui Setien când a fost întrebat despre șansele Barcelonei la titlu, cu 4 etape rămase

ACUM O ZI
Liga

Situație fără precedent la Barcelona! Catalanii vor da în judecată Nike

IERI LA 13:45
Subiecte asemănătoare
FotbalLiga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol