Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rakitic, aproape de un transfer la Atletico. Croatul s-a întâlnit cu reprezentanții clubului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 05/03/2020 la 13:36 GMT+2

Ivan Rakitic este principala țintă a lui Atletico Madrid în această vară. Catalanii i-au transmis deja croatului că îl doresc pe Wanda Metropolitano.

Ivan Rakitic

Credit imagine: Getty Images

Pe 20 februarie, conform informațiilor MARCA, după victoria lui Atletico cu Liverpool, Rakitic s-a întâlnit cu reprezentanții clubului. Esențial pentru o plecare a lui Rakitic de la Barcelona va fi ce își dorește el și pare din ce în ce mai clar că nu va mai face parte din lotul catalanilor din sezonul viitor. Atletico speră să fie în capul listei după ce l-au contactat deja pe jucătorul de 31 de ani și la sfârșitul lui 2019.
Prioritatea pentru Rakitic, aici fiind în avantaj Atletico Madrid, este să continue să joace fotbal în Spania. Croatul și familia sa au fost cuceriți de Madrid și deja au început căutările pentru o locuință în capitala Spaniei, acolo unde Rakitic speră să continue succesele sale europene după cele de la Sevilla și Barcelona.
Recent, Rakitic și-a exprimat nemulțumirea față de conducerea Barcelonei. El a transmis un mesaj conducerii clubului. Croatul este nemulțumit că Barcelona are un lot retrâns.
După ce a fost întrebat dacă nu cumva Barcelona are un lot prea subțire pentru a face față la acest nivel, Rakitic a răspuns: ”Da, dar acest lucru era știut deja de cei responsabili. Soluția este cea care este. Cei care suntem aici trebuie să ne unim pentru că avem un meci important la retur”. Aceste declarații au fost făcute după turul din optimile UEFA Champions League jucat de Barcelona la Napoli, 1-1.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo