Chiar dacă a avut un sezon bun cu Real Madrid, pe care a dus-o până în semifinalele UEFA Champions League și alături de care a luptat până în ultima secundă a ultimei etape la titlu, Zizou a decis să nu mai continue pe Bernabeu. Acum, Florentino Perez îi caută înlocuitor tehnicianului care a scris istorie la Real Madrid, iar publicația Cadena Ser anunță pe cine vor în special madrilenii.
Potrivit Cadena SER, Real Madrid l-a contactat pe Carlo Ancelotti, italianul fiind acum în capul listei cu antrenori doriți de Florentino Perez pe Bernabeu. Conform informațiilor apărute în presa din Spania, Ancelotti este în acest moment cea mai agreată variantă pentru banca tehnică a "galacticilor", pe care i-a mai antrenat în trecut și a făcut-o cu succes.

Cadena SER: Carlo Ancelotti este dorit de Florentino Perez la Real Madrid

Liga Campionilor UEFA
Champions League 2021 | Șahtior-Inter 0-0 și Ajax-Besiktas 2-0, primele meciuri ale serii
ACUM 9 ORE
Se pare că Perez l-a contactat pe Ancelotti în urmă cu patru zile, imediat după anunțul plecării lui Zinedine Zidane. Aceeași publicație anunță că Everton, actuala echipă a lui Ancelotti, este în căutarea unui nou antrenor, asta pentru că se așteaptă ca tehnicianul în vârstă de 61 de ani să accepte oferta vicecampioanei Spaniei, acolo unde a mai antrenat între 2013 și 2015. Înlocuitorul lui pe banca lui Everton ar urma să fie Nuno Espirito Santo.
După ce Allegri l-a refuzat pe Florentino Perez și a ales să antreneze Juventus în schimb, președintele Realului a început "goana după antrenori", pe lista lui aflându-se Conte, Pochettino, Raul, Xabi Alonso ... iar acum Ancelotti. Italianul a încheiat sezonul în Premier League cu Everton pe locul 10, după un început de sezon excelent, însă finalul nu a fost cel scontat.
Zidane, care tocmai a plecat de la Madrid, a avut două mandate de antrenor pe banca celei mai titrate formații din lume. În primul, a cucerit un titlu (2017) și a devenit primul antrenor din istorie care cucerește de trei ori la rând Champions League. După plecarea lui, Real a intrat în criză, dar tot Zizou a fost cel care a resuscitat-o. Anul trecut, formația din capitala Spaniei a făcut un sezon istoric, reușind să recuperez incredibil ecartul față de Barcelona. Cu 10 victorii la rând pe final, gruparea blanco și-a adjudecat un titlu la care puțini mai sperau.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
IERI LA 12:53