Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Allegri a refuzat oferta lui Real Madrid: "Nu sunt un clovn!". Explicația italianului: "E simplu!"

Cosmin Cioboata

Publicat 11/03/2021 la 10:04 GMT+2

Massimiliano Allegri (53 de ani) este unul dintre cei mai renumiți antrenori din lumea fotbalului, dar italianul se află fără angajament de aproape 2 ani. Allegri a primit mai multe oferte din partea unor cluburi răsunătoare, dar le-a refuzat pe toate.

Massimiliano Allegri

Credit imagine: Getty Images

Max Allegri a antrenat-o ultima oară pe Juventus. Tehnicianul italian a dominat fotbalul italian pe banca "bianconerilor", în perioada 2014-2019, și a ajuns în două finale UEFA Champions League, pierdute în fața Barcelonei (2015) și lui Real Madrid (2017).
De-a lungul carierei, Allegri a antrenat numai în Italia, iar din vara anului 2019 se află în "vacanță". De atunci, Allegri a primit multe oferte promițătoare, însă răspunsul a fost de fiecare dată același: "Nu".

Allegri a refuzat oferta lui Real Madrid: "Nu sunt un clovn!"

Bunul său prieten, Giovanni Galeone, fost antrenor la Napoli, Pescara și Udinese, a dezvăluit că Allegri a fost dorit de Real Madrid, Chelsea, Arsenal și PSG, însă nu a dat curs vreunei oferte.
Potrivit lui Galeone, motivul este legat de problemele familiale ale lui Allegri.
"Motivul este simplu. Din cauza unor probleme familiale, Allegri a fost nevoit să refuze ofertele cluburilor mari. A refuzat Chelsea, Arsenal și Real Madrid. De asemenea, le-a spus 'nu' și celor de la PSG. A refuzat oferta Realului, după ce le-a respins pe celelalte. L-am întrebat 'Cum poți să refuzi un asemenea club?', iar răspunsul său m-a uimit.
Mi-a spus 'Nu sunt un clovn, așa că dacă am refuzat să antrenez celelalte cluburi, nu pot să accept o altă ofertă 10 zile mai târziu'. Este un om sincer, un gentleman și un profesionist. Acum este pregătit să revină și vrea să antreneze un club de top", a explicat Giovanni Galeone, citat de cotidianul Marca.
În cei 5 ani petrecuți la cârma lui Juventus, Allegri a cucerit 11 trofee, printre care se numără 5 titluri în Serie A. Tehnicianul italian a mai câștigat 2 trofee și pe banca lui AC Milan, în perioada 2010-2014: un titlu în Serie A (2011) și o Supercupă a Italiei (2011).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo