Ernesto Valverde a rezistat atât de mult pe banca trupei de pe Camp Nou și ca urmare a relației excelente pe care o are cu liderul vestiarului, Lionel Messi. Spaniolii au discutat deja că Setien va trebui să și-l apropie pe sud-american, însă există toate premisele să se întâmple acest lucru, judecând după modul în care antrenorul a vorbit despre starul catalanilor.
În aprilie 2017, într-un derby cu Real Madrid, Lionel Messi a marcat în minutul 90+2 al meciului. A fost al 500-lea gol al argentinianului într-un meci oficial pentru Barcelona, iar Quique Setien a vorbit la superlativ de performanța acestuia și de calitățile sale.
"Ceea ce îmi place cel mai mult la Messi este faptul că e capabil să joace la aceeași intensitate în fiecare weekend. Ne oferă clipe minunate de peste un deceniu, evoluțiile lui vor rămâne în amintirile noastre. Momentul în care l-am apreciat cel mai mult pe Leo a fost când a marcat golul său cu numărul 500. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la coechipieri și să le mulțumească. E un caracter fantastic", spunea Setien în urmă cu mai bine de doi ani.
Ligue 1
Leo Messi, debut ratat la PSG! De câte ori a fost schimbat în ultimii 11 ani la Barcelona
ACUM 37 MINUTE
Quique Setien va fi prezentat astăzi oficial la Barcelona, el urmând să conducă și antrenamentul de marți al catalanilor. Tehnicianul de 61 de ani a semnat până în vara lui 2022 și are ca obiectiv în acest sezon cucerirea titlului și câștigarea Ligii Campionilor.
Messi Este dedicat să joace fotbal, să facă ce îi place și să ne aducă bucurie în suflet. Cei care nu i-au prins pe Di Stefano sau Pele ar trebui să fie recunoscători că l-au văzut pe Messi jucând | Quique Setien
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 6 ORE
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM 6 ORE