Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"De ce Mbappe îl transferă pe Neymar la Barca?". Dezvăluirea făcută de sport.es

Cristian Mihală

Actualizat 18/11/2019 la 16:25 GMT+2

PSG vrea să facă tot posibilul să îl păstreze pe Kylian Mbappe și e gata să îi ofere un salariu impresionant: 30 de milioane de euro. Pentru a respecta fair-play-ul financiar, francezii par obligați să renunțe la Neymar, care a fost și încă este dorit de Barcelona.

Mbappé et Neymar face à l'Etoile Rouge

Credit imagine: Getty Images

"De ce Mbappe îl transferă pe Neymar la Barca?", e titlul dat de sport.es într-un material în care analizează situația de la PSG.
"Cazul lui Neymar este strâns legat de cel al lui Mbappe. Parizienii vor fi nevoiți să renunțe la unul dintre staruri din cauza fair-play-ului financiar", mai scriu spaniolii. Salariul brazilianului este de 30 de milioane de euro net, același care îi este oferit acum și lui Mbappe pentru a semna o nouă înțelegere. PSG plătește mult mai mulți bani pentru Neymar, acesta fiind extracomunitar și "beneficiind" de un altfel de impozitare.

Mbappe deschide ușa pentru transferul lui Neymar

"Mbappe trebuie să fie principalul actor la PSG", a spus de curând Leonardo, directorul sportiv al campioanei Franței. PSG consideră că Kylian este o prioritate, având în față cel puțin încă un deceniu la cel mai înalt nivel. În plus, acesta e născut la Paris și va fi mult mai ușor de convins să rămână. De partea cealaltă, Neymar și-a exprimat încă din vară dorința clară de a se întoarce la Barcelona, dar în cele din urmă pe Camp Nou a sosit Griezmann.
S-ar putea să asistăm la un schimb între cei doi - Neymar - Griezmann -, însă sursa citată susține că Barcelona ar fi gata să ofere, în vara viitoare, nu mai puțin de 180 de milioane de euro în schimbul fostului său jucător.
Directorul sportiv al celor de la Paris Saint-Germain, Leonardo, a inițiat în urmă cu câteva săptămâni primele contacte cu tabăra lui Neymar în legătură cu o prelungire a contractului semnat după transferul de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro. Conform celor de la Le Parisien, PSG s-a răzgândit după ultima accidentare a jucătorului la națională. Astfel, contractul lui Neymar, care va expira în 2022, e foarte posibil să se încheie mult mai repede: campioana Franței pare obligată să îl vândă, iar destinația cea mai probabilă este Barcelona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo