"De ce Mbappe îl transferă pe Neymar la Barca?", e titlul dat de sport.es într-un material în care analizează situația de la PSG.
"Cazul lui Neymar este strâns legat de cel al lui Mbappe. Parizienii vor fi nevoiți să renunțe la unul dintre staruri din cauza fair-play-ului financiar", mai scriu spaniolii. Salariul brazilianului este de 30 de milioane de euro net, același care îi este oferit acum și lui Mbappe pentru a semna o nouă înțelegere. PSG plătește mult mai mulți bani pentru Neymar, acesta fiind extracomunitar și "beneficiind" de un altfel de impozitare.

Mbappe deschide ușa pentru transferul lui Neymar

Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 12 ORE
"Mbappe trebuie să fie principalul actor la PSG", a spus de curând Leonardo, directorul sportiv al campioanei Franței. PSG consideră că Kylian este o prioritate, având în față cel puțin încă un deceniu la cel mai înalt nivel. În plus, acesta e născut la Paris și va fi mult mai ușor de convins să rămână. De partea cealaltă, Neymar și-a exprimat încă din vară dorința clară de a se întoarce la Barcelona, dar în cele din urmă pe Camp Nou a sosit Griezmann.
S-ar putea să asistăm la un schimb între cei doi - Neymar - Griezmann -, însă sursa citată susține că Barcelona ar fi gata să ofere, în vara viitoare, nu mai puțin de 180 de milioane de euro în schimbul fostului său jucător.
Directorul sportiv al celor de la Paris Saint-Germain, Leonardo, a inițiat în urmă cu câteva săptămâni primele contacte cu tabăra lui Neymar în legătură cu o prelungire a contractului semnat după transferul de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro. Conform celor de la Le Parisien, PSG s-a răzgândit după ultima accidentare a jucătorului la națională. Astfel, contractul lui Neymar, care va expira în 2022, e foarte posibil să se încheie mult mai repede: campioana Franței pare obligată să îl vândă, iar destinația cea mai probabilă este Barcelona.
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
IERI LA 06:04
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
20/09/2021 LA 04:36