"De ce Mbappe îl transferă pe Neymar la Barca?", e titlul dat de sport.es într-un material în care analizează situația de la PSG.
"Cazul lui Neymar este strâns legat de cel al lui Mbappe. Parizienii vor fi nevoiți să renunțe la unul dintre staruri din cauza fair-play-ului financiar", mai scriu spaniolii. Salariul brazilianului este de 30 de milioane de euro net, același care îi este oferit acum și lui Mbappe pentru a semna o nouă înțelegere. PSG plătește mult mai mulți bani pentru Neymar, acesta fiind extracomunitar și "beneficiind" de un altfel de impozitare.

Mbappe deschide ușa pentru transferul lui Neymar

Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM 10 ORE
"Mbappe trebuie să fie principalul actor la PSG", a spus de curând Leonardo, directorul sportiv al campioanei Franței. PSG consideră că Kylian este o prioritate, având în față cel puțin încă un deceniu la cel mai înalt nivel. În plus, acesta e născut la Paris și va fi mult mai ușor de convins să rămână. De partea cealaltă, Neymar și-a exprimat încă din vară dorința clară de a se întoarce la Barcelona, dar în cele din urmă pe Camp Nou a sosit Griezmann.
S-ar putea să asistăm la un schimb între cei doi - Neymar - Griezmann -, însă sursa citată susține că Barcelona ar fi gata să ofere, în vara viitoare, nu mai puțin de 180 de milioane de euro în schimbul fostului său jucător.
Directorul sportiv al celor de la Paris Saint-Germain, Leonardo, a inițiat în urmă cu câteva săptămâni primele contacte cu tabăra lui Neymar în legătură cu o prelungire a contractului semnat după transferul de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro. Conform celor de la Le Parisien, PSG s-a răzgândit după ultima accidentare a jucătorului la națională. Astfel, contractul lui Neymar, care va expira în 2022, e foarte posibil să se încheie mult mai repede: campioana Franței pare obligată să îl vândă, iar destinația cea mai probabilă este Barcelona.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42