Ungaria s-a calificat dramatic la EURO 2021, după ce a învins-o cu 2-1 pe Islanda, în finala barajului. Ambele goluri ale maghiarilor au fost marcate pe final de meci, golul de 2-1 fiind marcat de Dominik Szoboszlai în prelungiri.
Jucătorul lui Salzburg este un adevărat star în devenire al fotbalului european, iar calitățile sale au atras deja atenția marilor cluburi. AC Milan, Lazio și Arsenal și-au manifestat deja interesul pentru mijlocașul de 20 de ani, dar cu siguranță sunt și alte cluburi mari care îl doresc.
Jurnaliștii de la AS scriu că Szoboszlai este atent monitorizat de scouterii lui Real Madrid de o bună perioadă de timp și nu ar fi exclus un transfer al mijlocașului pe Bernabeu. Politica madrilenilor din ultima vreme de a transfera jucători foarte tineri și de perspectivă este deja bine cunoscută, iar Szoboszlai s-ar încadra perfect în această categorie.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
ACUM 9 ORE
Maghiarul a devenit deja vedetă în Ungaria și este foarte apreciat și în Austria, acolo unde e printre cei mai buni jucători de la Salzburg. Szoboszlai a demonstrat acest lucru și la cel mai înalt nivel, marcând deja 2 goluri în grupele Champions League, contra lui Lokomotiv Moscova și Atletico Madrid.

Dominik Szoboszlai, dorit de Real Madrid

Real Madrid va avea cu siguranță intenția de a se întări la mijlocul terenul în vara anului viitor. Bugetul clubului va fi afectat simțitor din cauza problemelor generate de pandemie, deci e posibil ca madrilenii să nu-și permită să investească sume foarte mari în transferuri. Astfel, Szoboszlai ar fi o țintă perfectă dacă ne raportăm la vârstă, calitate și preț. Valoarea sa este cotată la 25 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com, o sumă accesibilă totuși unui club precum Real Madrid.
Prețul tînărului mijlocaș nu ar putea crește prea mult, indiferent de performanțele sale din acest sezon, deoarece contractul său cu Salzburg expiră în vara anului 2022 și e greu de crezut că jucătorul va accepta o prelungire.
Dacă va dori cu adevărat să-l transfere, Real Madrid va trebui să lupte cu alte forțe din fotbalul european, dar mai ales cu cei de la Red Bull Leipzig. Este știut faptul că Leipzig și Salzburg sunt deținute de același concern, deci o mutare a maghiarului în Bundesliga ar fi mai ușor de realizat.
Totuși, va conta enorm și dorința jucătorului, căruia îi va fi greu să refuze o eventuală ofertă de la Real Madrid, club la care a făcut carieră și cel mai mare fotbalist maghiar din istorie: Ferencz Puskas.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
ACUM 9 ORE
Ligue 1
Kylian Mbappe l-a sunat azi pe Florentino Perez pentru a-l anunța că rămâne la PSG
ACUM O ZI