Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eden Hazard, pe picior de plecare de la Real Madrid! Unde vrea să joace belgianul

Nicu Savin

Publicat 24/05/2021 la 15:24 GMT+3

Va fi o vară fierbinte la Real Madrid, spaniolii dorind să fie foarte activi pe piaţa transferurilor, după ce în 2020 nu au operat mutări spectaculoase.

Eden Hazard of Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
La capitolul veniri, Kylian Mbappe este principala ţintă a lui Perez, asta deşi preşedintele lui PSG, Al Khelafi a anunţat aseară că francezul va rămâne pe Parc des Princes. Odată cu venirea lui Mbappe, Hazard ar putea pleca de la Real Madrid. Belgianul le-ar fi spus conducătorilor clubului despre dorinţa sa de a pleca, conform presei din Spania, citată de

Posibilă destinaţie surprinzătoare pentru Hazard

Potrivit El Chiringuito, o emisiune din Spania, Eden Hazard şi-ar fi manifestat dorinţa de a părăsi clubul în această vară. Venit în vara anului 2019 contra unei sume extrem de importante pe Bernabeu, 115 milioane de euro fără bonusuri, mijlocaşul nu s-a adaptat foarte bine la noul său club, în principal din cauza numeroaselor accidentări de care a avut parte.
Hazard şi-ar dori să revină la Chelsea, acolo de unde a fost transferat în 2019. Deşi belgianul şi-a îndeplinit un vis odată cu venirea la Real Madrid, el s-ar putea transforma într-un coşmar, deoarece de-a lungul a două sezoane pe Bernabeu, Hazard a jucat doar 43 de meciuri în care a marcat de 5 ori şi a oferit 8 pase decisive, mult prea puţin pentru un jucător adus pentru o sumă consistentă.
Potrivit presei spaniole, Real Madrid ar fi gata să renunțe la Hazard pentru a face rost de cât mai mulți bani posibil. Strategia de transferuri a Los Blancos promite să fie una agresivă, ţinând cont de potențialele veniri ale lui Kylian Mbappé şi Erling Haaland. Decizia lui Hazard ar fi, de asemenea, legată de sosirea lui Mbappe pe Bernabeu, fiind în pericol să-şi piardă postul de titular, care oricum nu era asigurat din cauza accidentărilor. Acesta este principalul motiv pentru care belgianul şi-ar dori să se întoarcă la fostul său club, care a ajuns în finala Ligii Campionilor în acest sezon. El s-a simţit foarte bine acolo şi a rămas în relaţii bune cu oamenii de la Londra.

Şanse mici ca Hazard să plece

Eden Hazard, se află pe lista de transferuri a clubului, iar Los Blancos îl va lăsa să plece dacă primeşte o ofertă de 50 de milioane de euro, potrivit unui raport publicat în ziarul spaniol ABC. Madridul este ’’sătulă de lipsa de profesionalism a lui Hazard” și va accepta cu siguranță o astfel de ofertă dacă ea va veni, conform aceleiaşi surse.
Sursa menționează că Real Madrid dorește cu adevărat să-l vândă pe belgian, însă este extrem de puțin probabil ca Eden Hazard să aibă o astfel de ofertă în 2021. El a petrecut ultimele două sezoane în mare parte accidentat și nu a fost decisiv când a jucat, aşadar o ofertă de 50 de milioane de euro pentru el pare a fi foarte nerealistă în acest moment. Mai mult, Hazard ar cere, de asemenea, un salariu mare, ceea ce ar face o înțelegere și mai dificilă în contextul financiar actual.
Dorința de a-l vinde Hazard pare foarte plauzibilă, iar cea mai bună decizie pe care o poate lua Real Madrid, dacă dorește cu adevărat să facă unele transferuri colosale, precum Mbappe sau Haaland, este să găsescă un club interesat să-l cumpere pe belgian, însă va fi foarte, foarte dificil pentru Los Blancos.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo