Real Madrid nu a transferat pe nimeni în această perioadă de mercato tocmai încheiată, fiind pentru prima oară din 1980 până în prezent când se întâmplă aşa ceva. Florentino Perez şi-a asumat acest lucru, dorind să facă economii uriaşe cu un singur scop: transferul lui Kylian Mbappe, în vara anului viitor.
Discuţiile despre starul lui PSG sunt vechi şi o mutare e mai mult decât posibilă, având în vedere situaţia sa contractuală. Dar, Florentino Perez îndrăzneşte să viseze mai departe. Vrea în atac şi celălalt mare star tânăr al fotbalului mondial, Erling Haaland. Cu francezul (21 de ani) şi norvegianul (20 de ani), Real Madrid nu doar că ar avea un atac letal, dar această ofensivă poate rescrie istoria fotbalului în următorul deceniu şi jumătate.
"Ultimele reuşite ale lui Haaland au declanșat din nou toate alarmele la Real Madrid. Vorbim despre un jucător pe care scouterii l-au urmărit de câțiva ani și care a fost în cărţi să fie cumpărat încă de când era la Molde. A ajuns la Salzburg, a marcat şi acolo, iar Real a vrut să îl cumpere chiar înainte ca fotbalistul să semneze pentru Borussia Dortmund. Explozia norvegianului a fost mai rapidă decât se aştepta oricine, iar acum Real îl are din nou printre priorităţi", notează Marca.
La Liga
Cel mai bun fundaș de la Mondial, sfătuit de omul care l-a lansat să se transfere la Real Madrid
ACUM 17 ORE

Mbappe - Haaland, un cuplu perfect pentru Real Madrid

Lui Mbappe îi expiră contractul cu PSG în 2022 şi a refuzat în mai multe rânduri să semneze prelungirea, chiar dacă oficialii francezi au făcut toate eforturile în acest sens. Campionul mondial vrea să treacă la următorul nivel, vrea an de an să lupte pentru câştigarea Champions League şi e încântat de o colaborare cu Zidane, la fosta echipă a idolului său, Cristiano Ronaldo.
Jurnaliştii spanioli sunt convinşi că Mbappe şi Haaland s-ar descurca de minune, ei având stiluri diferite, dar care s-ar completa perfect.
"Este compatibilă sosirea lui Haaland cu posibilul transfer al lui Mbappe? Da, se completează. Francezul are nevoie de spaţii, se descurcă excelent în astfel de situaţii, în timp ce norvegianul are nevoie de o singură ocazie pentru a marca. Fiecare are propriul stil, dar randamentul ambilor e formidabil", mai notează sursa citată.
De notat că Real Madrid va avea cel puţin un adversar redutabil în tentativa de a-l aduce pe Haaland. În presa din Vest s-a scris în ultimele zile că norvegianul a devenit ţinta principală pentru Manchester City, în fereastra de mercato din vara lui 2021. "Cetăţenii" îl vor pierde pe Aguero, care a anunţat deja că nu va prelungi, astfel că Guardiola are nevoie de un vârf cu cifre.

Premier League, etapa a 5-a

La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
IERI LA 16:07
Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
07/12/2022 LA 11:50