Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haland şi Mbappe, atacul de vis la care tânjesc Real Madrid şi Florentino Perez

Cristian Mihală

Actualizat 13/10/2020 la 13:18 GMT+3

Marca vorbeşte astăzi despre visul "secret" al lui Florentino Perez. Real Madrid plănuieşte să aibă un atac stelar, care să o facă să domine iar Europa pe termen lung: Mbappe şi Haaland sunt ţintele preşedintelui Realului.

Mbappe și Haaland sunt doriți de Perez la Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid nu a transferat pe nimeni în această perioadă de mercato tocmai încheiată, fiind pentru prima oară din 1980 până în prezent când se întâmplă aşa ceva. Florentino Perez şi-a asumat acest lucru, dorind să facă economii uriaşe cu un singur scop: transferul lui Kylian Mbappe, în vara anului viitor.
Discuţiile despre starul lui PSG sunt vechi şi o mutare e mai mult decât posibilă, având în vedere situaţia sa contractuală. Dar, Florentino Perez îndrăzneşte să viseze mai departe. Vrea în atac şi celălalt mare star tânăr al fotbalului mondial, Erling Haaland. Cu francezul (21 de ani) şi norvegianul (20 de ani), Real Madrid nu doar că ar avea un atac letal, dar această ofensivă poate rescrie istoria fotbalului în următorul deceniu şi jumătate.
"Ultimele reuşite ale lui Haaland au declanșat din nou toate alarmele la Real Madrid. Vorbim despre un jucător pe care scouterii l-au urmărit de câțiva ani și care a fost în cărţi să fie cumpărat încă de când era la Molde. A ajuns la Salzburg, a marcat şi acolo, iar Real a vrut să îl cumpere chiar înainte ca fotbalistul să semneze pentru Borussia Dortmund. Explozia norvegianului a fost mai rapidă decât se aştepta oricine, iar acum Real îl are din nou printre priorităţi", notează Marca.

Mbappe - Haaland, un cuplu perfect pentru Real Madrid

Lui Mbappe îi expiră contractul cu PSG în 2022 şi a refuzat în mai multe rânduri să semneze prelungirea, chiar dacă oficialii francezi au făcut toate eforturile în acest sens. Campionul mondial vrea să treacă la următorul nivel, vrea an de an să lupte pentru câştigarea Champions League şi e încântat de o colaborare cu Zidane, la fosta echipă a idolului său, Cristiano Ronaldo.
Jurnaliştii spanioli sunt convinşi că Mbappe şi Haaland s-ar descurca de minune, ei având stiluri diferite, dar care s-ar completa perfect.
"Este compatibilă sosirea lui Haaland cu posibilul transfer al lui Mbappe? Da, se completează. Francezul are nevoie de spaţii, se descurcă excelent în astfel de situaţii, în timp ce norvegianul are nevoie de o singură ocazie pentru a marca. Fiecare are propriul stil, dar randamentul ambilor e formidabil", mai notează sursa citată.
De notat că Real Madrid va avea cel puţin un adversar redutabil în tentativa de a-l aduce pe Haaland. În presa din Vest s-a scris în ultimele zile că norvegianul a devenit ţinta principală pentru Manchester City, în fereastra de mercato din vara lui 2021. "Cetăţenii" îl vor pierde pe Aguero, care a anunţat deja că nu va prelungi, astfel că Guardiola are nevoie de un vârf cu cifre.
picture

Premier League, etapa a 5-a

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo