Setien a fost un pariu necâştigător al preşedintelui Bartomeu, cel care, după un sezon dezastruos şi multe gafe la nivel managerial, a fost nevoit să îşi dea demisia de la cârma clubului catalan. Nimic din backgroundul lui Setien nu îl recomanda pentru un club de calibrul Barcelonei, astfel că vestiarul l-a primit cu oarecare rezerve. Foarte greu de gestionat a fost relaţia cu Messi, mai ales că argentinianul a fost extrem de ataşat de fostul tehnician, Ernesto Valverde.
Ca atare, în presă s-a vorbit intens despre legătura rece dintre Setien şi Messi, iar antrenorul a recunoscut că au fost probleme. Mai mult, tehnicianul a vorbit despre o altă faţă a sud-americanului, neştiută de cei din afara clubului: "Leo e dificil de antrenat, e dificil de gestionat relaţia cu el. M-am gândit simplu: "Cine sunt eu să îl schimb, să schimb lucrurile?". Dacă ei l-au acceptat astfel de atâţia ani şi nu au vrut să îl schimbe înseamnă că nu trebuie schimbat. Există o altă faţă a lui Messi, dincolo de jucătorul de fotbal extraordinar pe care cu toţii îl vedeţi. Dar nu e ceva tipic doar pentru el. Aşa se întâmplă şi cu alţi mari sportivi, dacă vă uitaţi la documentarul cu Michael Jordan (n.r. The Last Dance) o să înţelegeţi. Te loveşti de lucruri la care nu te aştepţi", a spus Quique Setien, conform El Pais.

Ronald Koeman, replică înțepătoare pentru Quique Setien

Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Azi, la conferința de presă de dinainte de partida din UEFA Champions League cu Dinamo Kiev, Ronald Koeman a fost întrebat de jurnaliștii prezenți despre afirmațiile făcute de Quique Setien în ultimele zile în presa din Spania. Actualul antrenor al Barcelonei nu a fost de acord cu viziunea lui Setien și a oferit o replică pe măsură.
"Respect ce cred alții. Leo este cel mai bun din lume, foarte bun. Văd asta în fiecare zi, îi văd ambiția, caracterul lui de câștigător. Eu nu am nicio problemă să-l antrenez, nu mi-e greu. Pentru mine, el este căpitanul și vorbesc cu el în fiecare săptămână despre ce se întâmplă pe teren, în vestiar, am o relație foarte bună cu el. Nu sunt de acord cu Setien. Eu îl văd pe Messi diferit. Dacă asta a crezut, atunci înseamnă că asta simte", a spus Ronald Koeman la conferința de presă de azi, potrivit as.com.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17