Pentru prima dată din iulie 2005, Lionel Messi este în mod oficial liber de contract. Înțelegerea acestuia cu FC Barcelona a expirat noaptea trecută, iar viitorul său se află sub un mare semn de întrebare.
În momentul în care a ajuns miercuri la sediul clubului, Joan Laporta a fost așteptat de o armată de jurnaliști pentru a afla noi detalii despre situația starului argentinian.
Președintele catalanilor s-a rezumat să îndemne la calm, fără a face alte precizări, deși Messi se afla în ultima sa zi de contract cu gruparea de pe Camp Nou.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24

Joan Laporta: "Avem problema fair-play-ului financiar"

Aseară, Laporta a venit cu explicații în plus. Șeful Barcelonei a menționat că negocirile sunt în plină desfășurare, iar toate părțile implicate doresc semnarea unui nou contract, însă a punctat că trebuie găsită o soluție juridică, pentru a nu fi încălcată regula fair-play-ului financiar.
"Vrem ca Lionel Messi să rămână. De asemenea, Leo vrea să rămână și este încântat de asta. Totul este pe drumul cel bun. Dar avem problema fair-play-ului financiar, trebuie să respectăm anumite reguli. Mi-aș dori săpot spune că Leo rămâne, dar încă suntem în curs de a găsi cea mai bună soluție pentru ambele părți.", a declarat Laporta pentru postul de radio catalan Onda Cero, citat de Mundo Deportivo.
În acest moment, Messi se află în Brazilia, acolo unde joacă la Copa America. Argentinianul a doborât recordul de selecții la naționala pumelor și se află într-o formă de zile mari, marcând 3 goluri și oferind 2 assist-uri în cele 4 meciuri din grupă. În sferturile de finală, Argentina va întâlni Ecuadorul.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14