Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi nu mai e sub contract cu Barcelona! Laporta a dezvăluit marea problemă din cadrul negocierilor

Nicu Savin

Publicat 01/07/2021 la 07:05 GMT+3

Lionel Messi nu mai este de astăzi jucătorul Barcelonei. Contractul argentinianului a expirat azi noapte, iar toată suflarea catalană așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă cel mai bun jucător din istoria clubului va continua sau nu. Joan Laporta a oferit o serie de explicații despre negocierile în curs, precizând că există o problemă.

Lionel Messi și Joan Laporta

Credit imagine: Getty Images

Pentru prima dată din iulie 2005, Lionel Messi este în mod oficial liber de contract. Înțelegerea acestuia cu FC Barcelona a expirat noaptea trecută, iar viitorul său se află sub un mare semn de întrebare.
În momentul în care a ajuns miercuri la sediul clubului, Joan Laporta a fost așteptat de o armată de jurnaliști pentru a afla noi detalii despre situația starului argentinian.
Președintele catalanilor s-a rezumat să îndemne la calm, fără a face alte precizări, deși Messi se afla în ultima sa zi de contract cu gruparea de pe Camp Nou.

Joan Laporta: "Avem problema fair-play-ului financiar"

Aseară, Laporta a venit cu explicații în plus. Șeful Barcelonei a menționat că negocirile sunt în plină desfășurare, iar toate părțile implicate doresc semnarea unui nou contract, însă a punctat că trebuie găsită o soluție juridică, pentru a nu fi încălcată regula fair-play-ului financiar.
"Vrem ca Lionel Messi să rămână. De asemenea, Leo vrea să rămână și este încântat de asta. Totul este pe drumul cel bun. Dar avem problema fair-play-ului financiar, trebuie să respectăm anumite reguli. Mi-aș dori săpot spune că Leo rămâne, dar încă suntem în curs de a găsi cea mai bună soluție pentru ambele părți.", a declarat Laporta pentru postul de radio catalan Onda Cero, citat de Mundo Deportivo.
În acest moment, Messi se află în Brazilia, acolo unde joacă la Copa America. Argentinianul a doborât recordul de selecții la naționala pumelor și se află într-o formă de zile mari, marcând 3 goluri și oferind 2 assist-uri în cele 4 meciuri din grupă. În sferturile de finală, Argentina va întâlni Ecuadorul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo