Lionel Messi și Barcelona sunt într-un adevărat război, după ce starul argentinan a trimis o adresă clubului prin care solicita transferul, pentru ca apoi să refuze să se prezinte la vizita medicală.
Inițial s-a speculat că ar fi vorba de o răfuială cu Bartomeu, astfel încât acesta să nu mai aibă vreo șansă la alegerile din martie 2021, dar devine mai clar cu fiecare zi care trece că decarul sud-american e din ce în ce mai aproape de Manchester City.

Transfer Messi: City și Guardiola îi oferă toate garanțiile

Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
ACUM 2 ORE
Aceasta este și părerea lui Toni Freixa, cel care va lupta pentru postul de președinte al Barcelonei. Actuala conducere a făcut prea multe greșeli, iar clubul e într-o situație fără ieșire pe termen scurt și mediu, astfel că Messi nu își va irosi ultimii ani ai carierei într-un loc unde are șanse minime să mai obțină vreun trofeu important.
"Messi e un jucător care vrea să obțină mereu maximum. Dar nu poți ajunge la succesul dorit dacă nu ai o echipă pentru asta. Și la Barcelona nu are. De la tripla din 2015, am dezamăgit în Champions League. Acest lucru îl deranjează, cum e frustrat și de modul în care clubul a fost condus în acești ani, fără o strategie clară de dezvoltare, fără un proiect clar. În acest moment, nu mai e cale de întors, nu se mai poate întâmpla nimic, o mutare la City pare clară. Cu Pep, Messi a cunoscut cei mai glorioși ani ai săi ca jucător și e logic ca ambii să își dorească să colaboreze din nou", a spus Toni Freixa pentru goal.com.
În cazul în care va ajunge pe Etihad în această vară, Messi se va reuni cu cel care i-a fost manager între 2008 și 2012. Cei doi au pus umărul la cucerirea a 14 trofee în perioada respectivă, dintre care 6 în sezonul 2008/2009. În acea stagiune extraordinară, Barcelona s-a impus în toate competițiile în care a participat: La Liga, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 19 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM O ZI