Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Performanța preferată a lui Leo Messi: "Este o onoare pentru mine! E cel mai frumos record"

Sebastian Ujica

Publicat 15/01/2020 la 15:56 GMT+2

Leo Messi a vorbit despre reușitele sale la Barcelona într-un interviu.

Lionel Messi flou

Credit imagine: Getty Images

Leo Messi a vorbit într-un interviu pentru DAZN despre recordul său preferat, iar starul celor de la Barcelona nu a avut nicio ezitare: cele 432 de goluri marcate în 466 de apariții în La Liga! Messi este cel mai bun marcator din istoria competiției.
Următorul în acest clasament este Cristiano Ronaldo, cel care a marcat 311 goluri în cei 9 ani petrecuți la Real Madrid. Messi a fost de 6 ori golgheterul competiției, un alt record pe care îl împarte cu legenda celor de la Athletic Club, Telmo Zarra.
Recordul de goluri în La Liga este foarte important și reprezentativ. Au evoluat jucători spectaculoși în această ligă, cei mai buni din lume, și să fiu cel mai bun marcat în campionat, cu tot ce reprezintă La Liga, asta e ceva special. Cred că este cel mai frumos record dintre cele pe care îl dețin
Am petrecut multe, multe sezoane în această ligă. Nu știu dacă vreun alt atacant a fost atât de mult timp ca mine aici. M-a ajutat să continuu să cresc în ceea ce privește golurile și este o onoare pentru mine să fac parte din istoria La Liga.
Leo Messi este și în acest sezon golgheterul din campionat, cu 13 goluri în 14 partide. Următorii în clasament sunt Karim Benzema (12 goluri) și Luis Suarez (11 goluri).
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo