Leo Messi a vorbit într-un interviu pentru DAZN despre recordul său preferat, iar starul celor de la Barcelona nu a avut nicio ezitare: cele 432 de goluri marcate în 466 de apariții în La Liga! Messi este cel mai bun marcator din istoria competiției.
Următorul în acest clasament este Cristiano Ronaldo, cel care a marcat 311 goluri în cei 9 ani petrecuți la Real Madrid. Messi a fost de 6 ori golgheterul competiției, un alt record pe care îl împarte cu legenda celor de la Athletic Club, Telmo Zarra.
Recordul de goluri în La Liga este foarte important și reprezentativ. Au evoluat jucători spectaculoși în această ligă, cei mai buni din lume, și să fiu cel mai bun marcat în campionat, cu tot ce reprezintă La Liga, asta e ceva special. Cred că este cel mai frumos record dintre cele pe care îl dețin
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 20 ORE
Am petrecut multe, multe sezoane în această ligă. Nu știu dacă vreun alt atacant a fost atât de mult timp ca mine aici. M-a ajutat să continuu să cresc în ceea ce privește golurile și este o onoare pentru mine să fac parte din istoria La Liga.
Leo Messi este și în acest sezon golgheterul din campionat, cu 13 goluri în 14 partide. Următorii în clasament sunt Karim Benzema (12 goluri) și Luis Suarez (11 goluri).
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33