Articol scris de Bianca Dumitru
Jurnaliștii spanioli de la Sport.es notează că Pjanic nu-și mai vede viitorul pe Camp Nou. Fotbalistul este nemulțumit de faptul că Ronald Koeman nu îi acordă continuitate în echipă și este dispus să-și caute un nou angajament.
Mijlocașul în vârstă de 31 de ani are oferte din Anglia și Italia, dar și-ar fi exprimat dorința de a se întoarce în Serie A în ciuda interesului manifestat de Chelsea și Manchester City.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
ACUM 15 ORE
Conform sursei citate, negocierile dintre Pjanic și Barcelona sunt în desfășurare, cele două părți căutând o soluție pentru sezonul următor. În cazul în care Koeman rămâne la Barcelona, fotbalistul își dorește să ajungă la un club care să aibă un proiect în care bosniacul să poată avea un rol important.

Variantele lui Pjanic: Juventus și Inter

Dorit în Premier League și Serie A, Pjanic este cel mai tentat să revină la Juventus odată cu întoarcerea lui Allegri pe banca tehnică. Oficialii "Bătrânei Doamne" nu ar spune "pas" acestei mutări, ținând cont că echipa a avut de suferit sezonul trecut pe linia de mijloc, după ce i-a dat drumul fotbalistului considerat "creierul echipei".
Fotbalistul este dorit și la Inter, milanezii apreciind faptul că Pjanic cunoaște foarte bine fotbalul italian.
Rămâne de văzut dacă vreun club va fi dispus să-i plătească cel puțin 60 de milioane de euro Barcelonei, sumă pe care catalanii au achitat-o vara trecută în schimbul bosniacului. Cea mai probabilă variantă este aceea ca Pjanic să fie inclus într-un schimb de jucători, atât la Juventus, cât și la Inter fiind destule opțiuni interesante pentru un astfel de barter.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Nedved, vicepreședintele lui Juve, era în direct la TV, când Ronaldo a dat golul 2 pentru United
11/09/2021 LA 17:04