Articol scris de Bianca Dumitru
Jurnaliștii spanioli de la Sport.es notează că Pjanic nu-și mai vede viitorul pe Camp Nou. Fotbalistul este nemulțumit de faptul că Ronald Koeman nu îi acordă continuitate în echipă și este dispus să-și caute un nou angajament.
Mijlocașul în vârstă de 31 de ani are oferte din Anglia și Italia, dar și-ar fi exprimat dorința de a se întoarce în Serie A în ciuda interesului manifestat de Chelsea și Manchester City.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
Conform sursei citate, negocierile dintre Pjanic și Barcelona sunt în desfășurare, cele două părți căutând o soluție pentru sezonul următor. În cazul în care Koeman rămâne la Barcelona, fotbalistul își dorește să ajungă la un club care să aibă un proiect în care bosniacul să poată avea un rol important.

Variantele lui Pjanic: Juventus și Inter

Dorit în Premier League și Serie A, Pjanic este cel mai tentat să revină la Juventus odată cu întoarcerea lui Allegri pe banca tehnică. Oficialii "Bătrânei Doamne" nu ar spune "pas" acestei mutări, ținând cont că echipa a avut de suferit sezonul trecut pe linia de mijloc, după ce i-a dat drumul fotbalistului considerat "creierul echipei".
Fotbalistul este dorit și la Inter, milanezii apreciind faptul că Pjanic cunoaște foarte bine fotbalul italian.
Rămâne de văzut dacă vreun club va fi dispus să-i plătească cel puțin 60 de milioane de euro Barcelonei, sumă pe care catalanii au achitat-o vara trecută în schimbul bosniacului. Cea mai probabilă variantă este aceea ca Pjanic să fie inclus într-un schimb de jucători, atât la Juventus, cât și la Inter fiind destule opțiuni interesante pentru un astfel de barter.
Liga
Cât de aproape a fost Allegri de a semna cu Real Madrid în 2021! "Totul era pus la punct"
12/01/2022 LA 07:28
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48