Miercuri dimineață, Jorge Messi a sosit în Catalunya și a mers direct la birourile de la fundația fiului său, unde a stat aproximativ 6 ore consultându-se cu avocații.
Se părea că întrevederea cu Bartomeu a fost amânată pentru joi, însă TyC Sports și Mundo Deportivo susțin că cei doi s-au văzut aseară târziu, departe de ochii jurnaliștilor.
Ședința a durat patru ore și la ea au participat Josep Maria Bartomeu și Javier Bordas, din partea Barcelonei, respectiv Jorge Messi, Rodrigo Messi (fratele lui Lionel și cel care se ocupă imaginea lui) și avocatul Cuatrecasas Jorge Pecourt, din partea fotbalistului.
Liga
Haaland, prioritate "0" pentru catalani: "Aș vinde Sagrada Familia și Portul din Barcelona"
ACUM 40 MINUTE
"Fiul meu nu rămâne la Barcelona", a fost primul lucru pe care i l-a spus Jorge lui Bartomeu, însă lucrurile au luat apoi o altă turnură.

Șansele ca Messi să rămână la Barcelona până în 2021 au crescut

Asta pentru că Jorge i-a transmis președintelui că Messi nu își va prelungi sub nicio formă actuala înțelegere, care expiră în 2021. Paradoxal, Bartomeu nu a discutat de pe poziții de forță și i-a transmis că acceptă această decizie a fotbalistului, care însă va trebui să joace până în vară la gruparea blaugrana, conform contractului.
"Există 90% șanse ca Messi să continue la Barcelona încă un an. Joi va avea o decizie finală", notează TyC Sports.
Și Fox Sports, prin vocea jurnalistului Marcelo Sottile a dezvăluit, de asemenea, o variantă similară. "Dinspre apropiații lui Leo mi-a venit informația clară că întâlnirea a fost bună și că există posibilitatea să continue pentru încă un sezon la Barcelona".
Părțile au stabilit ca azi să aibă loc o nouă întrevedere, în care Bartomeu va încerca să îl convingă pe Jorge că cel mai bine pentru fiul său ar fi să accepte prelungirea pe doi ani pregătită de club. Judecând după cât de bună e oferta lui City, sunt șanse mici să se întâmple așa ceva, astfel că Messi va rămâne pe Camp Nou până la expirarea contractului, el urmând a semna din ianuarie cu gruparea lui Guardiola, pentru care va evolua din stagiunea 2021-2022.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
ACUM 4 ORE
Premier League
Șeicii de la City se gândesc deja la viitor! Cine e favorit să-i ia locul lui Guardiola în 2023
ACUM 17 ORE