Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tatăl lui Messi, ședință de 6 ore cu o armată de avocați pentru a-l scăpa pe Lionel de Barcelona

Cristian Mihală

Publicat 02/09/2020 la 19:39 GMT+3

Jorge Messi a stat astăzi, după sosirea în Barcelona, nu mai puțin de 6 ore în ședințe cu avocații, pentru a găsit modalitatea perfectă ca Lionel să plece de pe Camp Nou.

TyC Sports: Lionel Messi rămâne la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Tatăl decarului Barcelonei a sosit azi în Catalunya, unicul scop fiind convingerea lui Bartomeu să accepte oferta de la City pentru Messi. Mundo Deportivo anunță că Jorge Messi a stat 6 ore în biroul său de la Fundația "Lionel Messi", unde a discutat cu avocații planul de bătaie pentru ca decaru argentinian să plece de la Barcelona.
Conform sursei citate, Jorge a discutat deja telefonic cu Bartomeu despre viitoarea întâlnire, care cel mai probabil va avea loc joi. Inițial, se speculase că ședința se va ține chiar azi, variantă care încă e susținută de o parte a presei spaniole. S-ar fi păstrat această incertitudine din partea clubului, tocmai ca părțile să poată discuta în liniște, departe de ochii presei.
De altfel, și Bartomeu a fost azi urmărit pas cu pas de jurnaliști. El a fost la club, pentru a-și lua rămas bun de la Rakitic, iar în jurul orei 18:00 a ajuns la reședința sa din nordul orașului. Văzând zecile de jurnaliști care îl așteptau, președintele catalanilor a făcut cale întoarsă, pentru a nu fi nevoit să răspundă la vreo întrebare.

Barcelona pare mai deschisă în privința transferului lui Messi la City

Conform informațiilor venite dinspre Spania, Barcelona nu mai e la fel de opacă în relația cu cel mai important jucător din istoria sa și e deschisă se așeze la masa negocierilor.
Oficialii catalani au înțeles că le va fi imposibil să îl mai țină pe legendarul jucător sud-american. Totuși, la nivel oficial, șefii blaugrana nu dau vreun semn că ar fi dispuși să facă mutarea, lucru de înțeles având în vedere ce înseamnă argentinianul pentru fani și judecând că alegerile pentru președinția clubului sunt la anul, în martie.
Totuși, în spatele ușilor închise, discuțiile sunt în toi, iar conducerea blaugrana a dat primul semn de slăbiciune, transmițând că e dispusă să asculte variantele propuse. Barcelona nu dorește, evident, 700 de milioane de euro (valoarea clauzei de reziliere) pentru un fotbalist de 33 de ani, cum s-a speculat. Suma nu are legătură cu realitatea, iar catalanii știu că riscă să îl piardă gratis pe Messi din ianuarie, când intră în ultimele 6 luni de contract. Ca atare, cum argentinianul refuză categoric să prelungească înțelegerea scadentă în iunie 2021, oficialii de pe Camp Nou vor fi deschiști la propuneri, mai ales că situația financiară a clubului e una grea, după un sezon complet ratat, dar mai ales după criza provocată de pandemia de coronavirus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo