Messi s-a înțeles deja cu Manchester City, unde va câștiga o avere, însă Barcelona părea că nici nu se gândește la o astfel de variantă, dorind să îl păstreze pe argentinian până la finalul sezonului 2020-2021, când îi expiră înțelegerea.
Între timp, conducerea blaugrana pare să își fi reconsiderat opțiunile, astfel că există șanse ca la întâlnirea dintre Josep Maria Bartomeu și Jorge Messi să se ajungă la un numitor comun. Președintele Barcelonei încă speră că reprezentanții jucătorului vor negocia prelungirea contractului, dar un transfer nu mai e deloc exclus. El Larguero, citat de sport.es notează că "Barcelona nu exclude niciun scenariu în acest moment".

Barcelona, forțată să se gândească la bani în cazul transferului lui Messi la City

Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 20 ORE
Lucru pefect normal, în condițiile în care Messi poate semna din iarnă cu oricine, din postura de jucător intrat în ultimele șase luni de contract. Barcelona s-ar implica într-un război din care ar ieși înfrântă, pentru că sud-americanul nu pare să își mai vadă viitorul legat de clubul unde a petrecut 19 ani din viață.
Dacă e să judecăm din perspectiva pierderilor, catalanii ar trebui cu siguranță să facă primul pas spre o soluție amiabilă. Doar din salariul lui Messi, Barcelona va economisi 120 de milioane de euro în următorul an. Starul argentinian primește mai mult de 80 de milioane de euro/sezon, dar, după plătirea taxelor și a tuturor dărilor către stat, catalanii mai scoteau din buzunar aproximativ 40 de milioane de euro. La această sumă se adaugă suma de transfer, englezii susținând că Manchester City e gata să îi dea Barcelonei 100 de milioane și trei jucători la schimb: Bernardo Silva, Gabriel Jesus și Eric Garcia.

Jorge Messi, tratat ca un șef de stat la plecarea din Argentina

În această dimineață, Jorge Messi sosit în Spania, pentru a discuta cu Bartomeu despre viitorul, iar plecarea sa din Artentina s-a transformat într-un adevărat show mediatic.
În general un personaj care stă în umbră și care nu are ieșiri în media, tatăl lui Messi a fost de această dată tratat ca un superstar. Sport.es anunță că mai multe posturi din "țara tangoului" au transmis în direct de la aeroport sosirea lui Jorge Messi, care nu a dat însă vreun detaliu despre viitorul fiului său. "Nu am ce să comentez, vă rog să înțelegeți", le-a explicat Jorge jurnaliștilor argentinieni.
Sosit în Catalunya, tatăl lui Messi a decis să ofere câteva cuvinte unui reporter de la El Chiringuito TV.
"Este dificil ca Messi să rămână la Barcelona. Nu am primit vreo ofertă din partea lui Manchester City. Nu am vorbit cu Pep Guardiola. Va fi greu pentru Barca pe viitor.", a spus Jorge Messi, înaintea ședinței cu Bartomeu.
Jorge Messi a mers de la aeroport direct la sediul fundației "Lionel Messi" din Barcelona și, din câte se pare, întâlnirea cu Bartomeu, una posibil decisivă, va avea loc abia mâine, deși există unele surse care susțin că cei doi se vor vedea din această seară.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27