Cariera lui Bale la Real a fost una fantastică, galezul punând umărul la cucerirea celor 4 Ligi ale Campionilor cucerite de "galactici" în ultimii ani, trei dintre ele la rând. Doar că accidentările nu i-au permis să se mențină tot timpul la cel mai înalt nivel, iar în acest moment fostul jucător de bandă stângă al lui Spurs nu mai intră în planurile lui Zidane.
Cum Bale are și un salariu uriaș, Real e încântată să îl vândă la Newcastle, unde noii patroni sunt dispuși să ofere 50 de milioane de euro pentru transferul său.
Florentino Perez visa la Sadio Mane, dar senegalezul e aproape imposibil de adus de la Liverpool, astfel că gruparea blanco s-a reorientat. Conform Sky Sports, Real a contactat pe Bayern pentru un posibil transfer al lui Coman, fotbalist care a reușit 5 goluri și 5 assisturi în acest sezon.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid, în drumul spre al 15-lea trofeu în Champions League! Record uluitor al galacticilor
03/10/2022 LA 11:32
Bavarezii au fost de acord să îi permită Realului să discute cu reprezentanții jucătorului, iar Coman a fost rapid convins de oportunitatea unei plecări din Bundesliga. Bayern are tot interesul să renunțe la francez pentru prețul corect, având în vedere istoricul medical al acestuia, dar mai ales faptul că gigantul german face toate demersurile pentru a-l achiziționa pe Leroy Sane, de la City.

Coman: "Mă retrag dacă mă accidentez"

Alegerea Realului e însă ciudată. Nu din cauza faptului că Kingsley Coman nu ar fi un jucător valoros, ci a predispoziției pe care o are spre accidentări, fiind comparat din acest punct de vedere cu Bale.
Kinglsey Coman a ratat 62 de meciuri la Bayern din cauza accidentărilor, de când a ajuns în Bavaria, la începutul sezonului 2016/2017.
După două accidentări serioase la ligamente sezonul trecut, Coman a declarat că se va retrage dacă va fi nevoie să se opereze din nou.
A fost un an foarte dificil. Când m-am accidentat, a fost sfârșitul lumii pentru mine. Sper să nu trec din nou prin așa ceva. E destul. Nu voi accepta o a treia operație – poate că piciorul meu nu este făcut pentru așa ceva. Voi avea apoi altă viață, o viață anonimă”, a declarat francezul anul trecut pentru TF1.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41
MLS
Gareth Bale nu se retrage după Cupa Mondială din 2022! Ce planuri are starul galez
12/07/2022 LA 14:22