Cariera lui Bale la Real a fost una fantastică, galezul punând umărul la cucerirea celor 4 Ligi ale Campionilor cucerite de "galactici" în ultimii ani, trei dintre ele la rând. Doar că accidentările nu i-au permis să se mențină tot timpul la cel mai înalt nivel, iar în acest moment fostul jucător de bandă stângă al lui Spurs nu mai intră în planurile lui Zidane.
Cum Bale are și un salariu uriaș, Real e încântată să îl vândă la Newcastle, unde noii patroni sunt dispuși să ofere 50 de milioane de euro pentru transferul său.
Florentino Perez visa la Sadio Mane, dar senegalezul e aproape imposibil de adus de la Liverpool, astfel că gruparea blanco s-a reorientat. Conform Sky Sports, Real a contactat pe Bayern pentru un posibil transfer al lui Coman, fotbalist care a reușit 5 goluri și 5 assisturi în acest sezon.
Fotbal
Newcastle pune la bătaie 80 de milioane de euro pentru transferul iernii în Europa
21/11/2021 LA 16:11
Bavarezii au fost de acord să îi permită Realului să discute cu reprezentanții jucătorului, iar Coman a fost rapid convins de oportunitatea unei plecări din Bundesliga. Bayern are tot interesul să renunțe la francez pentru prețul corect, având în vedere istoricul medical al acestuia, dar mai ales faptul că gigantul german face toate demersurile pentru a-l achiziționa pe Leroy Sane, de la City.

Coman: "Mă retrag dacă mă accidentez"

Alegerea Realului e însă ciudată. Nu din cauza faptului că Kingsley Coman nu ar fi un jucător valoros, ci a predispoziției pe care o are spre accidentări, fiind comparat din acest punct de vedere cu Bale.
Kinglsey Coman a ratat 62 de meciuri la Bayern din cauza accidentărilor, de când a ajuns în Bavaria, la începutul sezonului 2016/2017.
După două accidentări serioase la ligamente sezonul trecut, Coman a declarat că se va retrage dacă va fi nevoie să se opereze din nou.
A fost un an foarte dificil. Când m-am accidentat, a fost sfârșitul lumii pentru mine. Sper să nu trec din nou prin așa ceva. E destul. Nu voi accepta o a treia operație – poate că piciorul meu nu este făcut pentru așa ceva. Voi avea apoi altă viață, o viață anonimă”, a declarat francezul anul trecut pentru TF1.
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
743 milioane de euro costă primul "11" al jucătorilor care pot rata Mondialul. Nume uriașe pe listă
18/11/2021 LA 10:29
Liga
Real Madrid va economisi 60 de milioane de € în vara viitoare, prin despărțirea de 3 rezerve
17/11/2021 LA 18:52