Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Levante și este lider în La Liga

Nicu Savin

Publicat 04/10/2020 la 19:31 GMT+3

Real Madrid nu a strălucit în deplasarea de la Levante, dar s-a impus cu 2-0 prin golurile lui Vinicius Jr. (min.16) și Karim Benzema (min.90+5). Cu această victorie, formația lui Zidane acumulează 10 puncte în 4 meciuri disputate și este pe primul loc în La Liga.

Karim Benzema a marcat pentru Real Madrid în victoria de pe terenul lui Levante, scor 2-0

Credit imagine: Getty Images

Jocul lui Real Madrid nu a convins în acest debut de sezon, dar rezultatele sunt aproape perfecte pentru madrileni. Cu puțin timp în urmă, "los blancos" au câștigat cu 2-0 pe terenul lui Levante și intră din postura de lider în clasament în pauza de 2 săptămâni dedicată echipelor naționale.
Madrilenii au deschis scorul în minutul 16, când Vinicius Jr. a trimis un șut perfect în colțul lung din interiorul careului, acesta fiind și singurul șut pe poartă din prima repriză. Gazdele puteau egala în minutul 30, dar lovitura de cap a lui Vukcevic s-a dus în bară.
După pauză, Benzema a profitat de o eroare a fundașilor lui Levante, dar a șutat în bară de la marginea careului. Elevii lui Zidane s-au mulțumit să se apere atent în continuare, dar gazdele au trecut din nou pe lângă egalare în minutul 60, când Curtois a respins incredibil cu piciorul un șut al lui Bardhi deviat de Casemiro. Sergio Ramos a înscris în minutul 68, dar reușita fundașului a fost anulată pentru fault în atac. Levante a mai avut câteva acțiuni periculoase pe finalul meciului, dar Curtois a fost mereu la post, iar Benzema a închis meciul în minutul 90+5 la capătul unui contraatac.
Astfel, Real Madrid obține o nouă victorie importantă și acumulează 10 puncte în clasamentul din La Liga, intrând fără presiune în pauza de 2 săptămâni care urmează, în care vor juca echipele naționale.
La reluarea competiției interne, Real va juca acasă cu nou promovata Cadiz, iar apoi va debuta și în noul sezon din Champions League, tot acasă, contra celor de la Șahtior Donetsk. Levante rămâne cu numai 3 puncte după 4 meciuri disputate în La Liga, iar după pauza competițională va juca în deplasare cu Athletic Bilbao.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo