Ieri, presa din Spania a fost interesată cu precădere de un subiect: Messi ar fi blocat negocierile pentru o nouă înțelegere, astfel că din 2021, când îi expiră contractul, ar putea părăsi Catalunya. Cel mai probabil, argentinianul a vrut să îi plătească o poliță lui Bartomeu și în cele din urmă va semna prelungirea, mai ales că va avea parte de condiții excelente: 7 milioane de euro/lună, până în 2023.
În conferința de presă de dinaintea partidei cu Villarreal, Setien a fost întrebat de subiect și a refuzat să comenteze, dând însă impresia că informația e una corectă, nu doar o speculație de presă.
"Nu am de gând să speculez în acest sens. Eu nu am auzit nimic de la el. Nu am nimic de spus în privința subiectului, nu e o chestiune care mă privește. Eu îl văd pe Leo că se pregătește bine și că e concentrat pe fiecare meci", a spus Setien.
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
ACUM 3 ORE

Setien, despre situația lui Griezmann

În trei din ultimele patru partide, Griezmann a fost rezervă pentru Barcelona, în confruntarea cu Atletico Madrid fiind trimis în teren abia în minutul 90, deși scorul era egal. Lucrurile nu arată deloc bine pentru fotbalist, clubul încercând din răsputeri să îi găsească o nouă destinație.
Întrebat despre situația francezului și dacă această lipsă de încredere acordată de stafful tehnic nu îl va afecta, tehnicianul a spus că fostul star al lui Simeone e gata să evolueze la capacitate maximă când se apelează la serviciile lui.
"Griezmann este un mare profesionist, înțelege situația. Nu va fi afectat când va avea șansa să evolueze din nou. Putem conta pe el 100%, nu am nicio îndoială", a mai spus Setien, nu înainte de a o complimenta pe marea rivală, Real Madrid, pentru parcursul excelent avut: "Cred că Real Madrid este cea mai în formă echipă după perioada de pandemie. Realitatea e că fac lucrurile foarte bine, sunt într-un moment foarte bun".
Setien a schimbat fața Barcelonei, de când a preluat echipa de la Valverde, dar nu neapărat în bine. Formația are o posesie mult mai mare, dar de multe ori aceasta este sterilă, fără ca jucătorii blaugrana să pună în real pericol poarta adversă.
"Unele lucruri cu siguranță că le-aș schimba. Există momente când te gândești și îți dai seama că puteai face anumite chestii diferit. Dar nu poți da timpul înapoi, așa că încerc să nu mă gândesc foarte mult", a mai spus tehnicianul.
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM 15 ORE
Fotbal
A avut Sir Alex Ferguson dreptate? Ce spunea în urmă cu 6 ani despre Cristiano Ronaldo și Leo Messi
ACUM 16 ORE