În discuția pe care batavul a purtat-o cu Guardiola, evident, cel mai fierbinte subiect a fost cel legat de Messi: "Încă mai am foarte mult contact cu Pep Guardiola și el spune că este minunat să lucrezi cu Messi . Este un câștigător și dacă nu câștigă se supără. Trebuie să mă asigur că se simte important. Trebuie să își termine cariera aici, pentru că Messi înseamnă Barcelona și Barcelona înseamnă Messi."
Deși Messi nu e sigur că va continua la Barcelona și i-a trasmis acest lucru și lui Koeman în discuția avută ieri, olandezul speră că până la urmă va avea ocazia să îl antreneze pe starul argentinian.

La Masia, Don't Touch It

Credit imagine: Twitter

Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
ACUM 11 ORE

Koeman: "Nu mă vor da afară după un an bun"

Dar preocupările tehnicianului nu sunt legate doar de Messi. Acesta va încerca să scoată tot ce e mai bun și de la ceilalți jucători și a anunțat că unii dintre ei vor evolua pe posturi diferite. Frenkie de Jong sau Antoine Griezmann sunt cei vizați pentru a le fi schimbat rolul în echipă: "Asta este ideea mea. Dacă investești într-un jucător tânăr și plătești mulți bani pentru el, ar trebui să-l lași să joace într-o poziție în care dă cel mai bun randament. Acest lucru se aplică și în cazul lui Antoine Griezmann. Trebuie să joace într-o poziție în care este obișnuit și în care funcționează calitățile sale."
Koeman nu s-a arătat îngrijorat de faptul că pandemia a afectat bugetul clubului, iar acest lucru îl va priva de trasferuri de răsunet. Antrenorul crede că Barcelona are jucători foarte buni în propria curte: "Nu există prea multe opțini de trasferuri, dar avem jucători tineri foarte talentați care pot să facă față. Barcelona are viitor chiar dacă nu vom face transferuri pe sume mari."
Koeman a semnat cu Barcelona pentru două sezoane. Barca a convocat alegeri pentru președinția clubului în martie 2021 și se pare că favorit este Victor Font, care promite să îl aducă pe Xavi Hernandez ca antrenor și care a spus că nu vrea să lucreze cu Ronald Koeman.
În această privință, Koeman a declarat: "Sunt lucruri pe care nu le pot eu controla. Totul va depinde de rezultate. Dacă totul merge bine, nu cred că mă vor da afară după un an bun."
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM 20 ORE
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 21 ORE