Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Tras pe linie moartă" de Zidane la Real Madrid, Luka Jovic e asaltat cu oferte! Echipele interesate

Irina Aldea

Publicat 27/12/2020 la 10:57 GMT+2

Luka Jovic (22 de ani) nu își mai găsește locul la Real Madrid. Atacantul sârb a fost folosit foarte puțin de Zinedine Zidane în actualul sezon, însă nu duce lipsă de oferte.

Luka Jovic

Credit imagine: Getty Images

Luka Jovic a fost adus cu mari speranțe pe Santiago Bernabeu, în schimbul sumei de 63 de milioane de euro. Sârbul nu s-a adaptat la formația construită de Zidane, iar acum tehnicianul francez pare să-l fi scos complet din planurile sale. În stagiunea curentă, Jovic a bifat numai 5 apariții, iar o despărțire de Real Madrid, în aceată iarnă, pare cea mai probabilă variantă.
Luka Jovic n-a mai jucat pentru Real din etapa a 9-a din La Liga, când era introdus 8 minute în locul lui Isco, în meciul cu Valencia. Jovic își dorește în continuare să joace și să-și demonstreze calitățile, lucruri pe care însă nu le va putea realiza la campioana Spaniei. Totuși, atacantul sârb nu duce lipsă de oferte, iar presa din Spania anunță că mai multe echipe se bat pe semnătura jucătorului în vârstă de 22 de ani.

Luka Jovic, asaltat cu oferte după ce a fost "tras pe linie moartă" de Zidane

Sârbul e dorit insistent de AC Milan, însă și o revenire la Frankfurt este posibilă. Acum, Sky Sports anunță că Luka Jovic ar putea ajunge chiar în Premier League, asta pentru că Wolverhampton a intrat oficial în cursa pentru semnătura atacantului lui Real Madrid. După ce Raul Jimenez a fost lovit cu capul în tâmplă de David Luiz, Wolves a rămas cu un gol uriaș în ofensivă, fapt pentru care trupa lui Nuno Espirito Santo vrea să rezolve transferul lui Jovic.
Totuși, Wolves nu este singura echipă din Premier League care se află pe urmele lui Luka Jovic. De altfel, potrivit Diario Gol, Mourinho a ajuns deja la o înțelegere cu Florentino Perez, președintele Realului, pentru un viitor transfer al lui Luka Jovic. Portughezul continuă astfel "vânătoarea" jucătorilor de la Real Madrid. După ce în vară i-a adus pe Gareth Bale și Sergio Reguilon la Tottenham, acum managerul portughez își dorește să-l transfere și pe Luka Jovic (23 de ani), atacantul ieșit complet din calculele lui Zinedine Zidane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo