Mourinho a transformat jocul lui Tottenham de când a fost numit pe banca tehnică, dar rezultatele din ultima perioadă nu sunt tocmai cele așteptate de managerul portughez. Formația londoneză a suferit de multe ori pe faza ofensivă, în special în meciurile în care căpitanul Harry Kane nu s-a aflat în forma lui optimă.
Carlos Vinicius, rezerva lui Kane, nu l-a impresionat pe Mourinho în sezonul curent, motiv pentru care lusitanul are de gând să aducă un nou atacant la echipă.
Potrivit Diario Gol, Mourinho a ajuns deja la o înțelegere cu Florentino Perez, președintele Realului, pentru un viitor transfer al lui Luka Jovic.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Mourinho, pe urmele lui Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid

Mourinho și Perez au rămas în relații bune după aventura tehnicianului lusitan pe Santiago Bernabeu în perioada 2010-2013. Cei doi au colaborat inclusiv în vară, când Tottenham i-a transferat pe Gareth Bale și Sergio Reguilon. Managerul londonezilor vrea să dea o nouă lovitură prin transferul lui Jovic, atacant a cărui relație cu Zidane nu este cea mai strălucită.
Chinuit de accidentări și ieșit din grațiile tehnicianului francez, Jovic a bifat numai 5 apariții în sezonul actual. Internaționalul sârb a fost primit cu mari speranțe pe Bernabeu de Florentino Perez, care a plătit 63 de milioane de euro pentru transferul său de la Eintracht Frankfurt, în vara anului trecut.
Prestațiile sale nu s-au ridicat însă la nivelul așteptărilor și nici viața lui extra-sportivă nu l-a ajutat în procesul de integrare la Real, sub comanda lui Zidane.
Din acest motiv, oficialii Realului caută să-l vândă anul viitor pentru a-și recupera măcar o parte din suma plătită în 2019. Iar Tottenham este echipa cu cele mai mari șanse să se bucure de serviciile sale.
Tottenham ar fi dispusă să-l cumpere în schimbul unei sume de 20-25 milioane de euro sau să-l aducă sub formă de împrumut, pentru ca mai târziu să activeze o opțiune de cumpărare definitivă.
Tottenham se pregătește pentru meciul cu Wolves, programat duminică (ora 21:15) în etapa specială de Boxing Day. Partida din Premier League va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52