Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, pe urmele lui Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid

Cosmin Cioboata

Actualizat 25/12/2020 la 15:49 GMT+2

Jose Mourinho continuă "vânătoarea" jucătorilor de la Real Madrid. După ce în vară i-a adus pe Gareth Bale și Sergio Reguilon la Tottenham, acum managerul portughez își dorește să-l transfere și pe Luka Jovic (23 de ani), atacantul ieșit complet din calculele lui Zinedine Zidane.

Florentino Pérez și Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Mourinho a transformat jocul lui Tottenham de când a fost numit pe banca tehnică, dar rezultatele din ultima perioadă nu sunt tocmai cele așteptate de managerul portughez. Formația londoneză a suferit de multe ori pe faza ofensivă, în special în meciurile în care căpitanul Harry Kane nu s-a aflat în forma lui optimă.
Carlos Vinicius, rezerva lui Kane, nu l-a impresionat pe Mourinho în sezonul curent, motiv pentru care lusitanul are de gând să aducă un nou atacant la echipă.
Potrivit Diario Gol, Mourinho a ajuns deja la o înțelegere cu Florentino Perez, președintele Realului, pentru un viitor transfer al lui Luka Jovic.

Mourinho, pe urmele lui Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid

Mourinho și Perez au rămas în relații bune după aventura tehnicianului lusitan pe Santiago Bernabeu în perioada 2010-2013. Cei doi au colaborat inclusiv în vară, când Tottenham i-a transferat pe Gareth Bale și Sergio Reguilon. Managerul londonezilor vrea să dea o nouă lovitură prin transferul lui Jovic, atacant a cărui relație cu Zidane nu este cea mai strălucită.
Chinuit de accidentări și ieșit din grațiile tehnicianului francez, Jovic a bifat numai 5 apariții în sezonul actual. Internaționalul sârb a fost primit cu mari speranțe pe Bernabeu de Florentino Perez, care a plătit 63 de milioane de euro pentru transferul său de la Eintracht Frankfurt, în vara anului trecut.
Prestațiile sale nu s-au ridicat însă la nivelul așteptărilor și nici viața lui extra-sportivă nu l-a ajutat în procesul de integrare la Real, sub comanda lui Zidane.
Din acest motiv, oficialii Realului caută să-l vândă anul viitor pentru a-și recupera măcar o parte din suma plătită în 2019. Iar Tottenham este echipa cu cele mai mari șanse să se bucure de serviciile sale.
Tottenham ar fi dispusă să-l cumpere în schimbul unei sume de 20-25 milioane de euro sau să-l aducă sub formă de împrumut, pentru ca mai târziu să activeze o opțiune de cumpărare definitivă.
Tottenham se pregătește pentru meciul cu Wolves, programat duminică (ora 21:15) în etapa specială de Boxing Day. Partida din Premier League va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
premier league
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo