Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Milan, pe urmele lui Jovic, jucătorul lui Real Madrid uitat pe bancă de Zidane

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/12/2020 la 17:37 GMT+2

Luka Jovic (22 de ani) nu își mai găsește locul la Real Madrid. Atacantul sârb a fost folosit foarte puțin de Zinedine Zidane în actualul sezon, iar AC Milan vrea să profite de această situație. Potrivit presei din Italia, "rossonerii" sunt pregătiți să le facă o ofertă madrilenilor în luna ianuarie pentru un posibil împrumut al lui Jovic.

Luka Jovic și Isco, jucătorii lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Luka Jovic a fost adus cu mari speranțe pe Santiago Bernabeu, în schimbul unei sume de 63 de milioane de euro. Sârbul nu s-a adaptat însă la formația lui Zidane, iar acum tehnicianul francez pare să-l fi scos complet din planurile sale. În stagiunea curentă, Jovic a bifat numai 5 apariții, iar o despărțire de Real Madrid, în aceată iarnă, pare cea mai probabilă variantă.
Jovic își dorește în continuare să joace și să-și demonstreze calitățile, lucruri pe care nu le va putea realiza la campioana Spaniei.
Potrivit presei din Italia, citată de Mundo Deportivo, "salvarea" lui Jovic ar putea veni din partea lui AC Milan. Liderul la zi din Serie A a fost interesat de serviciile lui Jovic și în vară, însă atacantul cotat la 22 milioane de euro de transfermarkt.com a decis în cele din urmă să rămână pe Bernabeu și să lupte pentru un loc de titular.
Sârbul nu și-a îndeplinit obiectivul, iar acum ar putea fi tentat să înceapă o nouă aventură, la o altă echipă uriașă cum este Milan.

AC Milan, "salvarea" lui Jovic, atacantul uitat pe bancă de Zidane

La fel ca și în vară, oficialii de pe San Siro ar fi interesați de un împrumut al lui Jovic. Jurnaliștii din Peninsulă anunță că oamenii din conducerea Milanului se vor întâlni în următoarea perioadă cu agentul lui Jovic pentru a discuta posibilitatea unui transfer în luna ianuarie.
În cazul în care transferul se va materializa, Jovic nu va avea locul asigurat nici la Milan. Liderul din Serie A se bazează în continuare pe veteranul Zlatan Ibrahimovic, care îndeplinește și rolul de lider în vestiarul "rossonerilor".
De asemenea, Stefano Pioli îl are la dispoziție și pe Rafael Leao, omul care ieri a înscris cel mai rapid gol din istoria celor 5 ligi de top din Europa.
Luka Jovic n-a mai jucat pentru Real din etapa a 9-a din La Liga, când era introdus 8 minute în locul lui Isco, în meciul cu Valencia.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 00:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
picture

Maddison, gol senzațional, după una din fazele sezonului. Reușita, anulată de VAR pentru un offside

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo