Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Leao a marcat cel mai rapid gol din istoria primelor cinci campionate din Europa

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/12/2020 la 17:08 GMT+2

AC Milan tocmai a scris istorie în Serie A. Atacantul milanezilor, Rafael Leao, a marcat cel mai rapid gol din istoria campionatului. Mai mult, acesta este cel mai rapid gol din istoria primelor cinci campionate din Europa ca valoare.

Rafael Leao (AC Milan)

Credit imagine: Getty Images

AC Milan are un sezon excelent, fiind pe primul loc în Serie A după mulți ani în care echipa a fost departe de o astfel de performanță. Mai este mult de jucat, dar pare că echipa de pe San Siro se reapropie treptat de zilele de glorie cu Stefano Pioli pe bancă.

Sassuolo - Milan. Cel mai rapid gol din istoria primelor cinci campionate

Totuși, cei de la Milan au intrat astăzi în istorie din alte motive. Astfel, milanezii au început fulminant meciul cu Sassuolo, revelația actualului sezon și au reușit să marcheze cel mai rapid gol din istorai Serie A, dar și din istoria primelor cinci campionate ale Europei.
Milan a trecut fără probleme extrem de rapid, în câteva secunde, de întreaga echipă a lui Sassuolo înainte ca mingea să fie trimisă printr-o pasă filtrantă decisivă pentru Rafael Leao.
Saussolo nici nu apucase să încerce măcar o deposedare când portughezul a reușit să marcheze după doar 6,7 secunde, acesta fiind unul dintre cele mai rapide goluri din istoria fotbalului.
Recordul precedent fusese setat de Paolo Poggi, cel care a marcat pentru Piacenza după doar 8,1 secunde într-un meci cu Fiorentina din 2001. Cea mai rapidă reușită din istoria Premier League i-a aparținut lui Shane Long, cel care a marcat după 7,69 secunde în 2019.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo