AC Milan are un sezon excelent, fiind pe primul loc în Serie A după mulți ani în care echipa a fost departe de o astfel de performanță. Mai este mult de jucat, dar pare că echipa de pe San Siro se reapropie treptat de zilele de glorie cu Stefano Pioli pe bancă.

Sassuolo - Milan. Cel mai rapid gol din istoria primelor cinci campionate

Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
ACUM 5 ORE
Totuși, cei de la Milan au intrat astăzi în istorie din alte motive. Astfel, milanezii au început fulminant meciul cu Sassuolo, revelația actualului sezon și au reușit să marcheze cel mai rapid gol din istorai Serie A, dar și din istoria primelor cinci campionate ale Europei.
Milan a trecut fără probleme extrem de rapid, în câteva secunde, de întreaga echipă a lui Sassuolo înainte ca mingea să fie trimisă printr-o pasă filtrantă decisivă pentru Rafael Leao.
Saussolo nici nu apucase să încerce măcar o deposedare când portughezul a reușit să marcheze după doar 6,7 secunde, acesta fiind unul dintre cele mai rapide goluri din istoria fotbalului.
Recordul precedent fusese setat de Paolo Poggi, cel care a marcat pentru Piacenza după doar 8,1 secunde într-un meci cu Fiorentina din 2001. Cea mai rapidă reușită din istoria Premier League i-a aparținut lui Shane Long, cel care a marcat după 7,69 secunde în 2019.
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03