Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Agentul lui Gareth Bale a vorbit despre viitorul galezului după ce Zidane nu l-a inclus în lot

Nicu Savin

Actualizat 20/07/2020 la 20:08 GMT+3

Gareth Bale a avut numai probleme în ultima vreme la Real Madrid. Pe lângă accidentările dese, relația sa cu antrenorul Zinedine Zidane s-a înrăutățit vizibil, iar galezul a fost folosit foarte puțin în ultima vreme și era aproape sigur că nu va mai juca pe Berbnabeu din sezonul viitor. Dar în urma declarațiilor de presă ale impresarului său, plecarea lui Bale de la Madrid nu mai este așa sigură.

Gareth Bale și Zinedine Zidane

Credit imagine: Getty Images

În condițiile în care indiciile din ultima vreme arătau clar că Bale nu va mai continua la Real Madrid, declarațiile impresarului său sunt foarte ciudate. Zidane nu a conat pe galez nici un minut în ultimele 7 etape, iar atitudinea indiferentă a atacantului din ultima vreme arăta clar că nu se mai gândește la ceea ce se întâmplă la echipa madrilenă.
s

Barnett: ”Bale nu pleacă nicăieri”

Chiar și așa, agentul fotbalistului spune că momentan nu se pune problema unui împrumut sau a unui trasfer definitiv al lui Bale: ”Gareth este în regulă. I-au mai rămas doi ani în contract. Îi place să locuiască la Madrid și nu pleacă nicăieri”.
De asemena agentul spune că deocamdată nu există vreun club interesat care să-și permită serviciile lui Bale: ”Este încă la fel de bun ca oricine altcineva din echipă. Depinde de Zinedine Zidane. Desigur, a existat interes, dar nu există un club din lume care să își și permită achiziția sa”.
”Este o pierdere mare că nu joacă în acest moment la Real Madrid, dar nu va pleca.”, a continuat impresarul.
Zinedine Zidane, Gareth Bale

Zidane este acuzat că are ceva personal cu Bale

După ultimul meci al sezonului, încheiat la egalitate, scor 2-2, pe terenul celor de la Leganes, ”Zizou” a declarat că nefolosirea galezului a fost o ”decizie tactică”.
În trecut, Zidane a afirmat că o eventuală plecare a lui Bale de pe Bernabeu ar fi ”cea mai bună soluție pentru ambele părți”, iar pentru acest lucru a fost taxat de agentul jucătorului care a spus că acea declarație a fost una ”dizgrațioasă”, fiind vorba despre un jucător care a marcat peste 100 de goluri pentru Real Madrid.
Barnett a spus că Bale se antrenează în continuare cu madrilenii și că decizia dacă va fi sau nu folosit îi aparține în totalitate lui Zidane: ”Gareth se antrenează în fiecare zi și o face foarte bine. Nu există ură. Pur și simplu domnul Zidane nu vrea să îl folosească”.
Vorbind despre viitorul atacantului, agentul a declarat că Bale își dorește să joace în continuare la națională și că este exclusă varianta unui împrumut: ”Vrea să joace pentru Țara Galilor la Euro. Întotdeauna își dorește să joace foarte bine pentru naționala țării sale. Gareth este unul dintre cei mai buni jucători din lume, iar cei mai buni jucători nu sunt împrumutați”.
În ciuda acestor declarații, e greu de crezut că galezul va rămâne la Madrid și în sezonul viitor. În cazul unei despărțiri de Real, cel mai probabil Bale se va întoarce în Premier League, acolo unde sunt câteva echipe care s-au interesat de serviciile sale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo