În condițiile în care indiciile din ultima vreme arătau clar că Bale nu va mai continua la Real Madrid, declarațiile impresarului său sunt foarte ciudate. Zidane nu a conat pe galez nici un minut în ultimele 7 etape, iar atitudinea indiferentă a atacantului din ultima vreme arăta clar că nu se mai gândește la ceea ce se întâmplă la echipa madrilenă.
https://i.eurosport.com/2019/03/04/2536811.jpg

Barnett: ”Bale nu pleacă nicăieri”

Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
ACUM 19 ORE
Chiar și așa, agentul fotbalistului spune că momentan nu se pune problema unui împrumut sau a unui trasfer definitiv al lui Bale: ”Gareth este în regulă. I-au mai rămas doi ani în contract. Îi place să locuiască la Madrid și nu pleacă nicăieri”.
De asemena agentul spune că deocamdată nu există vreun club interesat care să-și permită serviciile lui Bale: ”Este încă la fel de bun ca oricine altcineva din echipă. Depinde de Zinedine Zidane. Desigur, a existat interes, dar nu există un club din lume care să își și permită achiziția sa”.
”Este o pierdere mare că nu joacă în acest moment la Real Madrid, dar nu va pleca.”, a continuat impresarul.
https://i.eurosport.com/2020/02/06/2770494.jpg

Zidane este acuzat că are ceva personal cu Bale

După ultimul meci al sezonului, încheiat la egalitate, scor 2-2, pe terenul celor de la Leganes, ”Zizou” a declarat că nefolosirea galezului a fost o ”decizie tactică”.
În trecut, Zidane a afirmat că o eventuală plecare a lui Bale de pe Bernabeu ar fi ”cea mai bună soluție pentru ambele părți”, iar pentru acest lucru a fost taxat de agentul jucătorului care a spus că acea declarație a fost una ”dizgrațioasă”, fiind vorba despre un jucător care a marcat peste 100 de goluri pentru Real Madrid.
Barnett a spus că Bale se antrenează în continuare cu madrilenii și că decizia dacă va fi sau nu folosit îi aparține în totalitate lui Zidane: ”Gareth se antrenează în fiecare zi și o face foarte bine. Nu există ură. Pur și simplu domnul Zidane nu vrea să îl folosească”.
Vorbind despre viitorul atacantului, agentul a declarat că Bale își dorește să joace în continuare la națională și că este exclusă varianta unui împrumut: ”Vrea să joace pentru Țara Galilor la Euro. Întotdeauna își dorește să joace foarte bine pentru naționala țării sale. Gareth este unul dintre cei mai buni jucători din lume, iar cei mai buni jucători nu sunt împrumutați”.
În ciuda acestor declarații, e greu de crezut că galezul va rămâne la Madrid și în sezonul viitor. În cazul unei despărțiri de Real, cel mai probabil Bale se va întoarce în Premier League, acolo unde sunt câteva echipe care s-au interesat de serviciile sale.
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54