Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zidane va rămâne la Real Madrid și în sezonul următor, deși se vorbea despre numirea lui Pochettino

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/03/2020 la 16:28 GMT+2

Zinedine Zidane va rămâne pe banca Realului și în sezonul viitor, deși în presa internațională se zvonea despre o posibilă înlocuire cu Mauricio Pochettino.

Zinédine Zidane bei Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Cotidianul AS susține că oficialii Realului au ajuns la un consens în ultimele zile, în timpul pauzei generate de pandemie. Contractul lui Zidane va expira tocmai în 2022, însă în presa spaniolă eu existat mai multe voci care îl poziționau pe Pochettino în prim-plan pentru postul de antrenor al madrilenilor, începând din sezonul viitor. O altă variantă pentru banca lui Real Madrid ar fi fost Massimiliano Allegri, fostul antrenor al lui Juventus, înlocuit în debutul sezonului de Maurizio Sarri.
Potrivit sursei citate, Zidane va rămâne la conducerea Realului și în următorul sezon, indiferent de rezultatele și locul ocupat de formația de pe Santiago Bernabeu la finalul stagiunii.
Zinedine Zidane a reușit o performanță unică în istoria UEFA Champions League, la primul său mandat pe banca Realului: alături de trupa "Los Blancos", tehnicianul francez a câștigat prestigiosul trofeu în 3 sezoane consecutive (2016, 2017, 2018). Ținând cont de realizările sale pe banca Realului, se pare că oficialii de pe Bernabeu s-au hotărât că nu există vreun motiv real pentru a-l înlocui pe Zidane cu alt antrenor.

Real, pe locul 2 în La Liga

În prezent, Real se află pe locul 2 în La Liga, la 2 puncte în spatele Barcelonei. 11 etape au mai rămas din sezonul actual din La Liga, dar pandemia de coronavirus le-a dat peste cap planurile cluburilor și ale organizatorilor din Spania. Până la începutul lunii viitoare, echipele vor fi nevoite să stea departe de fotbal, până când riscul răspândirii virusului se va diminua semnificativ.
Totuși, perioada de pauză s-ar putea prelungi, ținând cont că în Premier League oficialii deja au anunțat că sezonul se va relua, cel mai devreme, pe 30 aprilie.
În același timp, Real se luptă pentru un nou trofeu Champions League. Formația lui Zidane va juca, atunci când va fi posibil, returul optimilor cu Manchester City, de pe Etihad Stadium. Echipa din Premier League va avea prima șansă la calificare, după ce a câștigat manșa tur de pe Bernabeu, scor 2-1.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo