Zidane este sub presiune pentru că Real Madrid nu are forță ofensivă. Însăși acest gând este ciudat pentru o echipă care și-a construit reputația și a dominat Europa prin intermediul unor atacanți uriași. Benzema nu mai este la prima tinerețe, iar Hazard este o umbră a marcatorului feroce de pe Stamford Bridge. Prin urmare, Zidane rămăne cu Borja Majoral, Sergio Arribas, Marvin Park și neînțelesul Luka Jovic. Niciunul nu este placul francezului care a zguduit Europa cu trei trofee Champions League la rând.
După ce în primele două meciuri de campionat Realul a obținut cu greu 4 puncte și în care atacanții nu au marcat, Zidane are misiunea de a găsi omul potrivit pentru a revitaliza atacul de pe Bernabeu. Sunt 4 variante!
https://i.eurosport.com/2020/02/24/2783203.jpg
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27

Edinson Cavani (Liber de contract)

Cavani are 33 de ani, dar a demonstrat la PSG că vârsta nu e o problemă. Faptul că poate veni liber de contract este un plus în acest an foarte complicat din punct de vedere finaciar. Cavani a fost foarte aproape de o mutare la Benfica, dar portughezii nu au putut să-i satisfacă condițiile. 168 de goluri la PSG și 97 la Napoli. Cu asta vine în CV uruguayanul care în sezonul precedent a jucat mai puțin din cauza unei accidentări.

Edin Dzeko continuerà a vestire la maglia della Roma per altre 3 stagioni, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Edin Dzeko (Roma)

Dzeko este un golgheter înnăscut! Bosniacul a fost mereu un mare plus pentru echipa la care a marcat pe banda rulantă, fie că vorbim de Manchester City, Wolfsburg sau Roma. Deși a ajuns la 34 de ani, Dzeko nu a slăbit rirmul. În sezonul trecut a reușit 19 goluri și 13 pase de gol în Serie A. Juventus a fost interesată de serviciile lui Dzeko, dar până la urmă a ales să-l readucă pe Morata.

Gerard Moreno Villarreal

Credit imagine: Getty Images

Gerard Moreno (Villarreal)

Moreno a fost cel mai bun marcator spaniol din La Liga în sezonul precedent și al treilea golgheter al campionatului spaniol, cu 18 reușite. Spaniolul a marcat deja în acest sezon și este evaluat de Villarreal la 30 de milioane de euro. Avantajul unei afaceri cu Villrreal este că ar putea fi introduși în afacere și atacanții de care Zidane nu are nevoie. Villarreal este deja interesată de Borja Mayoral.
https://i.eurosport.com/2019/10/19/2699002.jpg

Raul Jimenez (Wolves)

Mexicanul de 29 de ani a făcut senzație în sezonul precedent, în Premier League. Raul Jimenez este cu siguranță cea mai scumpă variantă dintre cele 4. Ziarele din Spania scriu de Realul ar trebui să plătească în jur de 50 de milioane de euro, în timp ce englezii susțin că Wolves nu se va așeza la masa negocierilor fără 70 de milioane pentru atacantul cu 27 de goluri în stagiunea precedentă. Avantajul lui Jimenez este că ar reprezenta un plus și la capitolul marketing. Mexicul este o țară în care fotbalul este extrem de iubit sau, mai degrabă, iubit la extrem.
Fotbal
Top 20 cei mai scumpi atacanți centrali din istorie. Erling Haaland e doar pe locul 18!
12/10/2022 LA 09:34
Cupa Mondială FIFA
10 fotbaliști uriași pentru care Mondialul din Qatar poate fi ultimul! Messi și Ronaldo,cap de listă
11/10/2022 LA 08:01