Cavani a rămas liber de contract după despărțirea de PSG și caută cu disperare o nouă echipă. Atacantul uruguayan, ajuns la 33 de ani, s-a aflat în discuții atât cu Atletico Madrid, cât și cu Benfica, însă negocierile nu s-au materializat în niciunul dintre cazuri.
Apoi, în presa spaniolă s-a scris că sud-americanul ar fi apelat la o soluție inedită pentru a se asigura că nu rămâne fără club, după încheierea perioadei de transferuri, de pe 6 octombrie. Potrivit Sport.es, Cavani i-ar fi contactat de două ori pe oficialii Barcelonei pentru a deveni înlocuitorul lui Suarez, coechipierul său de la naționala Uruguayului. Din păcate pentru Cavani, răspunsul catalanilor a fost în ambele rânduri negativ.
Acum, Marca anunță că Edinson Cavani a fost propus la Real Madrid, eterna rivală a Barcelonei. "Galacticii" ar putea fi tentați să accepte propunerea, ținând cont că fostul atacant de la PSG ar sosi liber de contract. Singura cheltuială va fi reprezentată de salariul acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Cavani, propus la Real Madrid, după ce a fost refuzat de Barcelona

Trupa lui Zidane ar putea beneficia de experiența și calitățile sale impresionante. Cavani este un marcator pur-sânge, pe care fanii Realului cu siguranță l-ar primi cu brațele deschise. În presa iberică se zvonește despre un posibil contract pe 2 ani sau o înțelegere pe un singur sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă unul.
Cotat la 20 milioane de euro de transfermarkt.com, Edinson Cavani mai are la dispoziție două săptămâni ca să-și găsească echipă. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Danubio (Uruguay), Palermo, Napoli și PSG. La formația pariziană a cunoscut cele mai mari performanțe, reușind să înscrie 200 de goluri în 301 apariții și să cucerească 19 trofee, printre care se numără 6 titluri în Ligue 1.
Cavani a adunat 116 selecții la naționala Uruguayului, reușind să marcheze 50 de goluri. El a pus umărul la cucerirea Copa America, în 2011.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59