Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

3 cuvinte. Ce i-a zis Koeman arbitrului de rezervă înainte de eliminare. Ce scrie în raportul de joc

Cristian Mihală

Publicat 30/04/2021 la 09:56 GMT+3

Presa spaniolă a aflat ce i-a zis Ronald Koeman celui de-al patrulea oficial, în timpul partidei Barcelona - Granada 1-2, înainte de a fi eliminat. Măsura pare disproporționată față de ce au trecut arbitrii în raportul de joc.

Koeman marchándose tras ser expulsado.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona nu doar că a ratat o șansă imensă de a reveni pe primul loc în La Liga odată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu, cu Granada, dar va fi lipsită de aportul lui Koeman, pentru cel puțin un meci. Acesta a fost eliminat, iar la final tehnicianul batav a dezvăluit că nu i-a vorbit impertinent celui de-al patrulea oficial, așa cum a susținut acesta. Antrenorul a explicat că, din contră, arbitrul de rezervă a fost cel care i-a adresa cuvinte urâte.
"Nu înțeleg. Potrivit lui Carlos Naval, am fost lipsit de respect față de al 4-lea oficial, dar nu i-am zis nimic rău. Nu l-am insultat, e incredibil. Dacă acest al 4-lea oficial vrea să fie în centrul atenției...I-am spus ceva, dar politicos. El a fost cel care mi-a răspuns într-o manieră impertinentă. El a dat dovadă de lipsă de respect față de mine. Dacă îmi vor pune vorbe în gură în raport, trebuie făcut ceva", a explicat tehnicianul olandez la conferința de presă, citat de Marca.

Barcelona - Granada 1-2 | Ce scrie în raportul de joc

Jurnaliștii spanioli au aflat ce a trecut centralul în raportul de joc. Explicația pentru eliminarea lui Koeman e destul de ciudată, în contextul în care acesta i-a adresat celui de-al 4-lea oficial doar 3 cuvinte "defăimătoare", care nu ar justifica o măsură foarte drastică.
"Raportul de joc a oferit lumină în cazul eliminării lui Koeman, dar nu și o explicație. Este dificil de înțeles de ce expresia folosită de antrenor era demnă de un roșu. "În minutul 66, după ce a fost avertizat pentru observațiile sale, Koeman i s-a adresat din nou celui de-al patrulea oficial în următorii termeni: "Ce personaj ești", scrie în raportul de joc", notează Mundo Deportivo.
Conform sursei citate, Koeman va primi o suspendare cuprinsă între unul și trei meciuri. În partida cu Valencia (duminică 22:00), tehnicianul cu siguranță nu va sta pe bancă, dar catalanii speră că acesta va primi o penalizare minimă, în contextul în care comportamentul său nu a fost atât de supărător. Ca atare, se mizează că olandezul își va putea conduce echipa de pe margine în partida care poate decide titlul, cu Atletico Madrid (8 mai).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo