Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunțul făcut de Koeman, după ce Barcelona a pierdut în proporție de 99,99% titlul în La Liga

Cristian Mihală

Publicat 12/05/2021 la 07:44 GMT+3

Barcelona și-a luat adio de la titlu, după ce a remizat la Levante, 3-3, meci în care a condus cu 2-0 și 3-2. Ronaldo Koeman a admis că e principalul responsabil și a anunțat că e normal ca după un sezon compromis să se pună problema schimbării lui.

Ronald Koeman

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a ratat marți seara preluarea șefiei clasamentului din La Liga, remizând, în deplasare la Levante, scor final 3-3. Messi a marcat primul gol al meciului și cel de al 29-lea al sezonului, în La Liga, în minutul 25, Pedri majorând scorul la 2-0, în minutul 34. După pauză, Levante a egalat în interval de 2 minute, cu golurile lui Melero (min. 57) și Morales (min. 59). Dembele i-a pus din nou pe catalani în avantaj (2-3, min. 64), însă Levante a egalat din nou, prin Leon, în minutul 83.""
Chiar în acest weekend Laporta i-a convocat pe liderii vestiarului la o ședință, discutând despre posibilitatea schimbării antrenorului. Koeman a avut sprijinul jucătorilor, dar admite că o stagiune atât de slabă, cu eliminarea timpurie din Champions League și un probabil loc 3 în La Liga le dă dreptul tuturor să se gândească dacă el e tehnicianul potrivit pentru a continua pe Camp Nou.
"Înțeleg că sunt semne de întrebare asupra mea. Așa cum se întâmplă întotdeauna cu antrenorii, ei sunt principalii vinovați în caz de un rezultat prost", a explicat Koeman, citat de Sport.es.

Koeman, după Levante - Barcelona 3-3: "Este greu să explic acest meci"

În privința partidei propriu-zise, Koeman a dat vina pe apărarea visătoare. După o primă parte excelentă, jucătorii lui s-au relaxat nepermis de mult.
"Este greu să explic acest meci. În prima repriză am fost buni, cu un ritm bun, am avut intensitate și am creat ocazii de a marca. În a doua repriză ne-au surprins în mai multe momente, nu am fost foarte atenți defensiv. Când ți se întâmplă acest lucru, este dificil să schimbi din mers, Levante a intrat în joc pentru că le-am permis. Suntem într-un campionat dur, cu multe jocuri, dar cred că echipa putea suporta acest ritm. Vina a fost că am intrat cu o intensitate mai mică în partea a doua. Este mai complicat să luăm titlul, pentru că depindem de ceilalți. Trebuie să câștigăm ultimele jocuri și să sperăm, dar este dificil", a explicat Koeman.
Barcelona ratează trecerea temporară în fotoliul de lider și cu 76 de puncte se află acum pe locul 2, la 2 puncte distanță de liderul Atletico Madrid. Și poate fi depășită joi de Real Madrid, care are 75 de puncte. În plus, formația lui Simeone are ocazia să se distanțeze la 4 puncte, cu un succes acasă, contra lui Sociedad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo