Laporta îl stimează pe Ronald Koeman, pe care a încercat să-l aducă în primul său mandat la Barcelona. Frank Rijkaard a ajuns în cele din urmă la momentul respectiv, dar acum Laporta cochetează cu schimbarea lui Koeman. Noul președinte înțelege că olandezul este văzut ca o "moștenire" a lui Josep María Bartomeu. Mai mult, actualul președinte nu ar fi apelat niciodată la Koeman, având alte nume pentru proiectul său.
După egalul cu Atletico Madrid, de aseară, Barcelona are a treia șansă să câștige titlul. Ar fi un sezon ratat, în care câștigarea Cupei e doar o umbră pentru ambițiile avute pentru un club de talia celui de pe Camp Nou.

Koeman, susținut de liderii vestiarului de la Barcelona

Liga Campionilor UEFA
Barcelona merge la UEFA după erorile de arbitraj din duelul cu Inter! Anunțul presei din Spania
ACUM 38 MINUTE
Ca atare, Laporta vrea să se folosească de un eventual eșec în campionat pentru a-l schimba pe Koeman și, pentru aceasta, i-a chemat astăzi pe liderii vestiarului la o discuție. La aceasta au fost prezenți Messi, Jordi Alba și Pique și toți trei și-au manifestat atașamentul pentru Koeman, spre surprinderea președintelui. Ca atare, e foarte posibil ca tehnicianul batav să continue în Catalunya, chiar dacă Barcleona nu câștigă campionatul.
De notat că susținerea tehnicianului vine și în contextul în care Laporta nu le-a propus un nume mare pentru înlocuirea lui Koeman, care să garanteze succesul. Marele pariu al noului conducător era Julian Nagelsmann, considerat perfect pentru stilul catalanilor, însă acesta a semnat deja cu Bayern Munchen. O variantă agreată de vestiar - Xavi - nu intră în planurile lui Laporta, acesta fiind văzut omul lui Victor Font, marele adversar din lupta pentru președinția blaugrana, în urmă cu 2-3 luni.
Liga
Messi va reveni la Barcelona în 2023!Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina
ACUM 18 ORE
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
ACUM 19 ORE