Laporta îl stimează pe Ronald Koeman, pe care a încercat să-l aducă în primul său mandat la Barcelona. Frank Rijkaard a ajuns în cele din urmă la momentul respectiv, dar acum Laporta cochetează cu schimbarea lui Koeman. Noul președinte înțelege că olandezul este văzut ca o "moștenire" a lui Josep María Bartomeu. Mai mult, actualul președinte nu ar fi apelat niciodată la Koeman, având alte nume pentru proiectul său.
După egalul cu Atletico Madrid, de aseară, Barcelona are a treia șansă să câștige titlul. Ar fi un sezon ratat, în care câștigarea Cupei e doar o umbră pentru ambițiile avute pentru un club de talia celui de pe Camp Nou.

Koeman, susținut de liderii vestiarului de la Barcelona

Fotbal
Pochettino, făcut praf în conflictul cu Messi: "El nu o să uite niciodată asta! I-a rănit orgoliul!"
ACUM 10 ORE
Ca atare, Laporta vrea să se folosească de un eventual eșec în campionat pentru a-l schimba pe Koeman și, pentru aceasta, i-a chemat astăzi pe liderii vestiarului la o discuție. La aceasta au fost prezenți Messi, Jordi Alba și Pique și toți trei și-au manifestat atașamentul pentru Koeman, spre surprinderea președintelui. Ca atare, e foarte posibil ca tehnicianul batav să continue în Catalunya, chiar dacă Barcleona nu câștigă campionatul.
De notat că susținerea tehnicianului vine și în contextul în care Laporta nu le-a propus un nume mare pentru înlocuirea lui Koeman, care să garanteze succesul. Marele pariu al noului conducător era Julian Nagelsmann, considerat perfect pentru stilul catalanilor, însă acesta a semnat deja cu Bayern Munchen. O variantă agreată de vestiar - Xavi - nu intră în planurile lui Laporta, acesta fiind văzut omul lui Victor Font, marele adversar din lupta pentru președinția blaugrana, în urmă cu 2-3 luni.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 13 ORE
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35