Diego Simeone are planuri mari pe Wanda Metropolitano. După ce a câștigat titlul în Spania, antrenorul lui Atletico Madrid caută să își întărească echipa pentru sezonul următor. Principala țintă a tehnicianului este Bernardo Silva, jucătorul în vârstă de 26 de ani al lui Manchester City.
Portughezul este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din echipa lui Pep Guardiola, însă potrivit celor de la site-ul getfootballnewsfrance.com, tehnicianul ar fi dispus să-l lase pe Silva să plece în condițiile în care "cetățenii" au în plan transferurile lui Jack Grealish și Harry Kane.
Bernardo Silva este cotat de site-ul transfermarkt.com la 70 de milioane de euro, City plătind în schimbul lui, în 2017, 50 de milioane de euro. Așadar, mutarea lusitanului nu va fi tocmai ieftină pentru Atletico Madrid. Fotbalistul este, însă, unul dintre preferații lui Simeone, astfel că transferul lui este o prioritate pentru madrileni.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Silva, care a fost dorit la începutul sezonului 2020/21 și de Barcelona, a reușit 35 de goluri și 44 de pase decisive în 201 apariții în tricoul lui Manchester City.

Președintele lui City a promis un transfer de top

Campioana din Premier League s-a despărțit deja în această vară de Sergio Aguero, care a ajuns la Barcelona din postura de jucător liber de contract. Oficialii lui Manchester City încearcă acum să-i aducă un înlocuitor în echipa lui Pep Guardiola, iar președintele clubului, Khaldoon Al Mubarak, ar fi promis că va transfera un atacant de top.
"Pierdem o legendă a clubului prin plecarea lui Sergio Aguero. Rămâne un gol foarte greu de umplut, dar sunt încrezător că vom găsi jucătorul potrivit pentru a îi lua locul. Există și alte poziții în cadrul grupului unde, evident, este nevoie de investiții. Nu vom face multe transferuri, nu este vorba de numere, ci de calitate", a transmis șeful de pe Etihad.
Printre principalele ținte ale lui Guardiola pentru următoarea perioadă de mercato, se remarcă Erling Haaland, Harry Kane și Jack Grealish, pentru căpitanul lui Aston Villa "cetățenii" fiind dispuși să achite 100 de milioane de lire.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
IERI LA 11:14
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59