Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid a pus ochii pe unul dintre titularii lui City! Pentru cine insistă Simeone

Bianca Dumitru

Publicat 04/06/2021 la 13:40 GMT+3

După ce a cucerit titlul în acest sezon în La Liga, Atletico Madrid caută să se întărească pentru următoarea stagiune. Diego Simeone a pus ochii pe Bernardo Silva, jucătorul lui Manchester City, care este principala țintă a campionilor Spaniei.

PARIS, FRANCE - APRIL 28: Kevin De Bruyne of Manchester City celebrates with Oleksandr Zinchenko, John Stones and Bernardo Silva after scoring their side's first goal during the UEFA Champions League Semi Final First Leg match between Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

Diego Simeone are planuri mari pe Wanda Metropolitano. După ce a câștigat titlul în Spania, antrenorul lui Atletico Madrid caută să își întărească echipa pentru sezonul următor. Principala țintă a tehnicianului este Bernardo Silva, jucătorul în vârstă de 26 de ani al lui Manchester City.
Portughezul este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din echipa lui Pep Guardiola, însă potrivit celor de la site-ul getfootballnewsfrance.com, tehnicianul ar fi dispus să-l lase pe Silva să plece în condițiile în care "cetățenii" au în plan transferurile lui Jack Grealish și Harry Kane.
Bernardo Silva este cotat de site-ul transfermarkt.com la 70 de milioane de euro, City plătind în schimbul lui, în 2017, 50 de milioane de euro. Așadar, mutarea lusitanului nu va fi tocmai ieftină pentru Atletico Madrid. Fotbalistul este, însă, unul dintre preferații lui Simeone, astfel că transferul lui este o prioritate pentru madrileni.
Silva, care a fost dorit la începutul sezonului 2020/21 și de Barcelona, a reușit 35 de goluri și 44 de pase decisive în 201 apariții în tricoul lui Manchester City.

Președintele lui City a promis un transfer de top

Campioana din Premier League s-a despărțit deja în această vară de Sergio Aguero, care a ajuns la Barcelona din postura de jucător liber de contract. Oficialii lui Manchester City încearcă acum să-i aducă un înlocuitor în echipa lui Pep Guardiola, iar președintele clubului, Khaldoon Al Mubarak, ar fi promis că va transfera un atacant de top.
"Pierdem o legendă a clubului prin plecarea lui Sergio Aguero. Rămâne un gol foarte greu de umplut, dar sunt încrezător că vom găsi jucătorul potrivit pentru a îi lua locul. Există și alte poziții în cadrul grupului unde, evident, este nevoie de investiții. Nu vom face multe transferuri, nu este vorba de numere, ci de calitate", a transmis șeful de pe Etihad.
Printre principalele ținte ale lui Guardiola pentru următoarea perioadă de mercato, se remarcă Erling Haaland, Harry Kane și Jack Grealish, pentru căpitanul lui Aston Villa "cetățenii" fiind dispuși să achite 100 de milioane de lire.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo