Barcelona și Atletico Madrid negociază în această perioadă un schimb important de jucători. Cei doi fotbaliști care ar putea fi implicați în această afacere sunt Antoine Griezmann și Saul Niguez.
Potrivit jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, antrenorii celor două echipe și-ar fi dat acordul pentru ca mutarea să aibă loc, fiind încântați de această propunere prin intermediul căreia ar reuși să își rezolve problemele de lot pe care le au.
Ronald Koeman are nevoie la Barcelona de un jucător ca Saul Niguez, mai ales după ce Wijnaldum a ales să meargă la PSG, care i-a oferit un salariu mult mai mare, deși avea un acord de principiu cu catalanii. Fotbalistul lui Atletico Madrid nu ar spune 'nu' unui transfer mai ales în condițiile în care nu a mai fost folosit, în sezonul 2020/21, atât de mult de Diego Simeone.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 12 ORE
De cealaltă parte, antrenorul campioanei Spaniei este în căutarea unui atacant, după ce negocierile dintre club și Lautaro Martinez nu s-au concretizat. Koeman nu și-ar dori să-l piardă pe Griezmann, însă principalul obiectiv al clubului blaugrana este semnarea unui nou contract cu Lionel Messi, astfel că oficialii Barcelonei vor face tot posibilul pentru a-l putea păstra pe Camp Nou.
Astfel, schimbul depinde, în cea mai mare parte, de Messi. Dacă argentinianul ia decizia de a nu mai semna cu Barcelona, Griezmann ar putea rămâne în lotul lui Koeman pentru a-i lua locul.

Saul, dorit și de Klopp în Premier League

Saul Niguez ar avea și alte variante în cazul în care nu se concretizează mutarea la Barcelona. Potrivit publicației spaniole AS, fotbalistul este dorit de Liverpool, care ar vrea să plătească în schimbul său 40 de milioane de euro.
Mijlocașul mai are contract cu campioana La Liga până în 2026, având o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Ibericul a fost dorit în primăvara acestui an și de Bayern, dar transferul s-ar putea realiza acum, oficialii lui Atletico fiind tentați să-i dea drumul dacă vor primi o ofertă atractivă.
Jurgen Klopp consideră că spaniolul în vârstă de 26 de ani, care a mai fost dorit și de Chelsea și Manchester United, este perfect pentru a-l înlocui la Liverpool pe Wijnaldum, care a semnat din postura de jucător liber de contract cu PSG.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 19 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
IERI LA 14:25