Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

El Clasico și alte meciuri de top se joacă pe 9 - 11 aprilie. Avancronici, cote și ponturi pariuri

Cristian Mihală

Publicat 09/04/2021 la 11:14 GMT+3

Fanii fotbalului au de unde alege la acest final de săptămână, în care vor putea ur-mări mai multe meciuri tari din campionate de top și din Liga 1. Mai mult decât atât, duminică este programat și returul sferturilor de finală din Champions League la handbal feminin, între ȚSKA Moscova și CSM București.

Weekend plin de fotbal şi pariuri interesante

Credit imagine: Eurosport

Fără niciun dubiu, cel mai așteptat meci din acest weekend este cel dintre Real Madrid și Barcelona. Un alt duel tare vine din Premier League, acolo unde Tottenham și Manchester United trag tare pentru a-și asigura unul din locurile ce duc în Liga Campionilor. De asemenea, în Liga 1 se va disputa derby-ul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.
Așadar, se anunță un final de săptămână incendiar, iar El Clasico și partida de handbal vor fi în direct și la Unibet TV, serviciul de live streaming Unibet, agenție care a pregătit deja o ofertă de pariuri online excelentă pentru weekend.
Iată câteva informații despre evenimentele programate la finalul săptămânii plus câteva ponturi pariuri ce merită luate în calcul.

1. Real Madrid - FC Barcelona

Foto 1 - Real Madrid - Barcelona
Sâmbătă, de la ora 22:00, este programat un nou episod din El Clasico, un duel aș-teptat de fiecare dată cu mare interes de milioane de fani și pariori din întreaga lu-me. Meciul va putea fi urmărit la Unibet TV și se anunță foarte interesant, în condiți-ile în care un eșec ar cântări enorm în lupta pentru titlu.
În clasament, FC Barcelona este pe locul 2, cu 65 de puncte, unul mai puțin decât liderul Atletico, iar Real Madrid este pe 3, cu 63 de puncte.
Galacticii lui Zidane vin după succesul cu 3-1 din Champions League contra lui Liver-pool, iar FC Barcelona s-a chinuit serios în La Liga contra lui Valladolid.
Ambele echipe au nevoie de victorie, pentru a spera la titlu, astfel că este anticipat un meci în care se va ataca mult, cu șanse mari ca atât Real Madrid cât și Barcelona să înscrie. În plus, 4 din ultimele 5 meciuri s-au terminat cu victoria uneia dintre echipe, motiv pentru care acest pariu din oferta Unibet (peste 275 de opțiuni de pa-riere) merită încercat.

2. Tottenham - Manchester United

Foto 2 - Tottenham - Manchester United
Cel mai interesant duel programat în etapa următoare din Premier League se joacă duminică, de la ora 18:30, între Tottenham și Manchester United.
În clasament, United este pe locul 2, la 14 puncte de liderul City, dar cu un meci mai puțin disputat, iar Spurs este pe 6, la 3 puncte de ultimul loc care duce în Champi-ons League.
În aceste condiții, ne așteaptă un meci foarte interesant, mai ales că United are de luat o revanșă după ce a pierdut cu 6-1 ultimul meci direct, în octombrie 2020.
Tottenham este o echipă inconstantă, dar acasă joacă bine și are 5 victorii la rând. De asemenea, ultimele 4 meciuri dintre cele două au fost cu goluri marcate de am-bele părți. Așadar, acest pont din oferta Unibet (cu peste 300 de opțiuni la acest meci) are șanse destul de bune de reușită.

3. Universitatea Craiova - CFR Cluj

Foto 3 - Craiova - CFR
Derby-ul etapei din Liga 1 va avea loc duminică, de la ora 21:30, iar Unibet oferă peste 230 de opțiuni de pariere pe acest meci.
Universitatea Craiova ocupă locul 3, cu 57 de puncte, iar CFR Cluj este pe 2, cu 63 de puncte, unul mai puțin decât liderul FCSB.
Craiova vine după remiza de la Giurgiu, cu FCSB, în timp ce CFR Cluj s-a chinuit seri-os să o învingă pe Dinamo, deși a avut doi oameni în plus. Oltenii au avut însă un plus în meciul cu FCSB, în care au ratat numeroase ocazii, așa că pornesc cu prima șansă în partida din Bănie.
Ne așteaptă un meci între echipele cu cele mai solide defensive din campionat. Cra-iova este greu de desfăcut de la venirea grecului Ouzounidis și a încasat doar 14 go-luri în acest sezon. În schimb, CFR Cluj a primit 15 goluri.
Având în vedere că oltenii sunt mai în formă, o recomandare bună pentru pariori este 1X și sub 2.5 goluri, cota oferită de Unibet fiind foarte interesantă.

Nu uitați de super-meciul din handbal: ȚSKA Moscova - CSM Bucu-rești

CSM București are o șansă mare să ajungă în Final Four-ul Ligii Campionilor la han-dbal feminin, după ce a învins în manșa tur cu 32-27. Returul este programat dumi-nică, de la ora 17:00, și poate fi urmărit la Unibet TV, de pe orice dispozitiv.
În partida retur, rusoaicele sunt favorite la victorie, având cota 1.43. Egalul are cota 10.00, iar victoria lui CSM are cota 3.50.
Foto 4 - Handbal CSM Bucureşti
Cotele din acest articol sunt disponibile la ora realizării acestui material la Unibet - partener oficial al echipei de handbal feminin CSM București. Cei care pariază la Unibet în aprilie-mai pot profita și de noua campanie promoțională ce tocmai a de-butat. Astfel, 25 RON rulați la pariuri sportive sau casino până la finalul lunii mai le aduc utilizatorilor un tichet la extragerile săptămânale, la care pot câștiga premii în gadgeturi de ultimă generație, bani cash, pariuri cadou și rotiri la sloturi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo