Venirea lui Messi la PSG a făcut ca șefii clubului să fie mult mai deschiși spre cedarea lui Mbappe la Real Madrid, pentru că francezul refuză prelungirea contractului și va pleca gratis la anul.
Florentino Perez a făcut o ofertă oficială de 160 de milioane de euro pentru jucătorul din Hexagon, dar oficialii clubului au refuzat-o, solicitând, potrivit L'Equipe, nu mai puțin de 200 de milioane pentru Kylian.

Messi și Ronaldo, la PSG?

Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
ACUM 3 ORE
Totuși, există șanse să se ajungă la un acord până luni, când se închide perioada de mercato, iar oficialii din capitala Franței lucrează deja la găsirea unui înlocuitor. Primul pe listă e Ronaldo, fotbalist care își dorește plecarea de la Juventus.
În acest sens, Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele Emirului Qatarului, proprietarul lui PSG, a încercat să fie spiritual pe rețelele de socializare. El a postat o imagine cu Ronaldo și Messi în tricoul lui PSG, alături de întrebarea "Poate?".
Juventus nu a gustat demersul și familia Agnelli a luat imediat poziție, considerând total nepotrivită asocierea.
"CR7 este un jucător al lui Juventus. Este lipsit de respect să-l pui într-un alt tricou. Dacă schimbă echipa, oriunde ar merge, va avea respect ca om și ca atlet. Pentru noi, fotbalul este o pasiune de generații, nu o glumă", au punctat piemontezii.
În cazul în care Mbappe pleacă la Real Madrid, PSG nu îl are doar pe Ronaldo țintă pentru venirea pe Parc des Princes: se tatonează tot mai serios și pista Richarlison (Everton). Acesta din urmă are marele avantaj că e un jucător altruist, care are o relație foarte strânsă de prietenie cu Neymar. Pentru a cuceri Champions League e nevoie ca fotbaliștii de clasă să lase la o parte orgoliile și, din acest punct de vedere, brazilianul pare ideal.
Cupa Mondială FIFA
Messi, partida cu numărul 1000 în Argentina - Australia! Duel dezechilibrat în optimile Mondialului
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
IERI LA 18:20