Venirea lui Messi la PSG a făcut ca șefii clubului să fie mult mai deschiși spre cedarea lui Mbappe la Real Madrid, pentru că francezul refuză prelungirea contractului și va pleca gratis la anul.
Florentino Perez a făcut o ofertă oficială de 160 de milioane de euro pentru jucătorul din Hexagon, dar oficialii clubului au refuzat-o, solicitând, potrivit L'Equipe, nu mai puțin de 200 de milioane pentru Kylian.

Messi și Ronaldo, la PSG?

Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toții laureații serii
PESTE 10 MINUTE
Totuși, există șanse să se ajungă la un acord până luni, când se închide perioada de mercato, iar oficialii din capitala Franței lucrează deja la găsirea unui înlocuitor. Primul pe listă e Ronaldo, fotbalist care își dorește plecarea de la Juventus.
În acest sens, Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele Emirului Qatarului, proprietarul lui PSG, a încercat să fie spiritual pe rețelele de socializare. El a postat o imagine cu Ronaldo și Messi în tricoul lui PSG, alături de întrebarea "Poate?".
Juventus nu a gustat demersul și familia Agnelli a luat imediat poziție, considerând total nepotrivită asocierea.
"CR7 este un jucător al lui Juventus. Este lipsit de respect să-l pui într-un alt tricou. Dacă schimbă echipa, oriunde ar merge, va avea respect ca om și ca atlet. Pentru noi, fotbalul este o pasiune de generații, nu o glumă", au punctat piemontezii.
În cazul în care Mbappe pleacă la Real Madrid, PSG nu îl are doar pe Ronaldo țintă pentru venirea pe Parc des Princes: se tatonează tot mai serios și pista Richarlison (Everton). Acesta din urmă are marele avantaj că e un jucător altruist, care are o relație foarte strânsă de prietenie cu Neymar. Pentru a cuceri Champions League e nevoie ca fotbaliștii de clasă să lase la o parte orgoliile și, din acest punct de vedere, brazilianul pare ideal.
Fotbal
Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur al carierei! Lewandowski și Jorginho au completat podiumul
ACUM O ORĂ
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 11 ORE