În cazul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG nu mai e cale de întoarcere. Francezul își dorește cu orice preț să joace pentru Real Madrid, echipa pe care o suține încă de când era copil. Marca a anunțat de curând că mutarea s-ar putea realiza chiar în această săptămână.
Șeicii din conducerea lui PSG au încercat în repetate rânduri să-l facă pe Mbappe să se răzgândească și să rămână pe Parc des Princes, însă au ajuns la concluzia că nu mai pot face nimic. Tocmai din acest motiv, șefii lui PSG sunt dispuși să-l vândă până la încheierea ferestrei de mercato pentru a nu-l ceda anul viitor pe gratis, când devine liber de contract.

Mbappe pleacă la Real Madrid. PSG i-a găsit deja înlocuitor

Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
26/01/2022 LA 16:48
Pentru că nu a reușit să-l convingă pe Mbappe să rămână la PSG, Al-Khelaifi e acum dispus să-l vândă. Parizienii se mișcă repede și i-au găsit, se pare, deja înlocuitor lui Kylian. RMC anunță că francezii din conducerea vicecampioanei PSG au pus ochii pe atacantul brazilian al lui Everton, Richarlison.
La fel ca în cazul lui Leo Messi, principalul "agent" în aceastră posibilă tranzacție între PSG și Everton ar fi Neymar, care este de asemenea bun prieten cu Richarlison. Lui Al-Khelaifi îi surâde ideea semnăturii lui Richarlison în contextul plecării lui Mbappe de pe Parc des Princes, o mutare care se va produce în această fereastră de transferuri pe bani mulți sau anul viitor pe gratis.
De notat că în această dimineață, presa din Spania a dat ca sigură venirea lui CR7 la PSG. Asta pare a fi varianta preferată de oficialii francezilor, însă, în cazul în care nu se ajunge la un numitor comun, Richarlison ar reprezenta planul "B".
În privința lui Mbappe, pe subiectul sumei de transfer nu se speculează nimic, tocmai pentru că mutarea ar fi strategică pentru Florentino Perez. Președintele Realului își dorește să exploateze la maximum faptul că Mbappe mai are doar un an de contract. Totuși, Kylian va beneficia de cel mai mare contract din istoria Realului, transmite presa din Spania.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24