Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Koeman, șanse mari să continue la Barcelona. Dezvăluirile agentului său

Cristian Mihală

Publicat 26/05/2021 la 07:44 GMT+3

Deși se părea că Ronaldo Koeman va fi demis de la Barcelona, agentul său a dezvăluit că discuțiile cu Joan Laporta au decurs excelent și sunt șanse mari ca olandezul să continue.

Koeman, Messi

Credit imagine: Getty Images

Catalanii au terminat pe 3 La Liga și au fost eliminați încă din optimi din Champions League. Un sezon foarte slab, care a fost salvat doar în mică măsură de câștigarea Cupei Spaniei.
Noul președinte al formației de pe Camp Nou părea la un moment dat decis să îl schimbe pe Ronald Koeman, dar, potrivit agentului tehnicianului, sunt șanse mari ca cele două părți să continue colaborarea.
"Sentimentul e pozitiv. E atât de bun, încât Ronald ar putea să rămână la Barcelona dincolo de contractul actual (n.r. 2021-2022). Dar nu am ajuns atât de departe în negocieri încă, vor mai urma alte runde de discuții", a spus Rob Jansen, potrivit Telegraaf.
Koeman e esențial pentru două transferuri pe care Barcelona le va face în această vară: Memphis Depay și Gini Wijnaldum. Ambii sunt extrem de valoroși și ar veni din postura de jucători liberi de contract. În schimb, fără fostul selecționer al Olandei la cârma formației blaugrana, mutările nu sunt nici pe departe atât de sigure.

Koeman, sprijinit de greii din vestiarul Barcelonei

Laporta îl stimează pe Ronald Koeman, pe care a încercat să-l aducă în primul său mandat la Barcelona. Frank Rijkaard a ajuns în cele din urmă la momentul respectiv, dar acum Laporta a cochetat un timp cu schimbarea lui. Noul președinte înțelege că olandezul este văzut ca o "moștenire" a lui Josep María Bartomeu. Mai mult, actualul președinte nu ar fi apelat niciodată la Koeman, având alte nume pentru proiectul său.
Lucrurile s-au schimbat după egalul cu Atletico Madrid, care a însemnat ratarea titlului. Ca atare, Laporta i-a chemat pe liderii vestiarului la o discuție. La aceasta au fost prezenți Messi, Jordi Alba și Pique și toți trei și-au manifestat atașamentul pentru Koeman, spre surprinderea președintelui. Ca atare, e foarte posibil ca tehnicianul batav să continue în Catalunya.
Nu cred că a fost ultimul meci. Am un contract și nu știu altceva. S-a vorbit mult în presă despre asta, dar eu sunt relaxat. În cazul în care clubul vrea să schimbe ceva, trebuie să vorbim | Koeman, după succesul cu 1-0 de la Eibar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo