Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Echipele de start: #Athletic Bilbao: Simon - Capa, Nunez, Martinez, Berchiche - De Marcos, Vencedor, Vesga, Muniain - Garcia, Williams #Rezerve: Balenziaga, Berenguer, Cordoba, Ezkieta, Garcia, Ibai, Kodro, Lekue, Morcillo, Sancet, Vicente, Villalibre #Antrenor: Gaizka Garitano #Barcelona: Ter Stegen - Dest, Araujo, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets, Pedri - Griezmann, Messi, Dembele #Rezerve: Braithwaite, De La Fuente, Firpo, Mingueza, Neto, Pena, Pjanic, Puig, Trincao, Umtiti #Antrenor: Ronald Koeman

La Liga / Matchday 2
San Mamés / 06.01.2021
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 06/01/2021 la 23:53 GMT+2


Live comment icon
FINAL. Barcelona a câștigat duelul cu Bilbao, scor 3-2, și a urcat pe locul 3 în La Liga. Catalanii au strălucit pe San Mames, în prim-plan cu talismanul Leo Messi.
În urma rezultatului din această seară, trupa lui Koeman s-a apropiat la 7 puncte de liderul Atletico și la 5 de marea rivală Real Madrid, aflată pe locul secund.
picture

Credit imagine: Getty Images

90'
Live comment icon
Athletic Bilbao
GOOOOOOOL Bilbao! Bascii au redus din diferență prin Muniain, care a șutat din prima la colțul lung, pe lângă Ter Stegen.
62'
Live comment icon
FC Barcelona
GOOOOOOOL Barcelona! Messi reușește în cele din urmă să bifeze dubla! Starul argentinian a primit o pasă inteligentă în careu, din partea lui Griezmann, și a finalizat cu un șut în vinclu, la intersecția barelor, fără speranțe pentru Simon.
53'
Live comment icon
FC Barcelona
Messi a reușit "dubla", dar golul a fost anulat de VAR pentru un offside milimetric.
A început repriza a doua dintre Bilbao și Barcelona!
Live comment icon
Pauză pe San Mames! Barcelona conduce cu 2-1 după primele 45 de minute.
44'
FC Barcelona
Messi, aproape de "dublă"! Griezmann i-a pasat căpitanului Barcelonei, care n-a prins spațiul porții cu un șut de la marginea careului.
40'
FC Barcelona
Griezmann, aproape să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor! Șutul francezului a fost respins de Simon cu un efort extraordinar.
38'
Live comment icon
FC Barcelona
GOOOOOOOL Barcelona! Messi marchează primul gol din 2021! Starul argentinian l-a învins pe portarul lui Bilbao cu un șut la colțul scurt, trimis exact lângă bară. Pedri și-a pus amprenta și asupra acestui gol, cu o pasă cu câlcâiul oferită lui Messi.
picture

Credit imagine: Getty Images

14'
Live comment icon
FC Barcelona
GOOOOOOL Barcelona! Messi l-a găsit cu o pasă inteligentă în careu pe Frenkie De Jong, iar olandezul a recentrat și i-a pus mingea direct pe cap tânărului Pedri. Acesta n-a iertat și a restabilit egalitatea pe San Mames.
3'
Live comment icon
Athletic Bilbao
GOOOOOOL Athletic Bilbao! Inaki Williams a deblocat tabela încă din minutul 3, cu un șut plasat trimis pe lângă Ter Stegen, după un assist oferit de Raul Garcia.
1'
Live comment icon
A început partida dintre Bilbao și Barcelona!