Articol scris de Andrei Nicolae
Trupa de pe Anfield este dispusă să îi ofere tânărului jucător care a impresionat la Barcelona un salariu de 3,5 milioane de euro pe an, potrivit celor de la El Nacional. Suma pregătită de conducerea lui Liverpool este de două ori mai mare decât salariul actual al lui Gavi. Jucătorul de 17 ani are la momentul actual o clauză de reziliere de aproximativ 50 de milioane de euro, pe care "catalanii" doresc să o mărească în cazul în care Gavi acceptă un nou contract.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
"CORRIERE DELLO SPORT" ANUNȚĂ CĂ ATLETICO MADRID I-A GĂSIT ÎNLOCUITOR LUI SIMEONE

Gavi, gratis la Liverpool din ianuarie 2023?

"Cormoranii" pot activa clauza respectivă în această vară, dar pot aștepta și perioada de mercato de iarnă din ianuarie 2023, pentru a-l transfera gratis pe iberic. Barcelona știe că nu poate concura din punct de vedere financiar cu Liverpool, dar speră că îl poate ține pe Gavi în Peninsula Iberică. Gruparea blaugrana mizează pe loialitatea jucătorului crescut în La Masia, academia catalanilor.
Xavi vrea neapărat să îl păstreze pe mijlocaș, antrenorul fiind pregătit să construiască o adevărată dinastie cu ajutorul tinerilor veniți de la academie. Cu toate acestea, fosta legendă de pe Camp Nou este conștientă că vor exista numeroase cluburi mari din Europa care vor curta tinerii pregătiți de el. De aceea, prioritatea principală a Barcei este încheierea unui nou contract cu Gavi.
Puștiul Barcei are 26 de partide disputate în tricoul blaugrana în acest sezon, în care a înregistrat două goluri și trei pase decisive. Cel de-al doilea gol a fost marcat chiar în derby-ul disputat de catalani în fața celor de la Atletico Madrid în weekend, câștigat de trupa lui Xavi cu 4-2.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00