Sergio Ramos și-a luat ieri "adio" de la clubul de suflet, cu lacrimi în ochi, după 16 ani petrecuți pe Bernabeu. Ajuns la 35 de ani, fundașul nu s-a înțeles cu formația blanco asupra viitorului contract, el dorind o înțelegere pe doi ani.
Perez e într-o situație ingrată, după ce în ultimii ani le-a dat drumul prea ușor unor fotbaliști pe care fanii îi apreciau în mod deosebit: Casillas, Navas, Ronaldo și, acum, Sergio Ramos.
Dacă în cazul acestuia din urmă, pierderea e poate mai mult la nivel de vestiar, personalitatea lui Ramos fiind una de lider, de catalizator al echipei, în privința lui Varane situația stă cu totul diferit. Francezul nu mai vrea să continue pe Bernabeu, iar Real Madrid nu își permite să îl piardă gratis, în contextul în care din iarnă poate semna din postura de jucător intrat în ultimele 6 luni de contract cu oricine.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
IERI LA 12:33

Varane, spre Premier League

Ca atare, președintele blanco a decis să îl vândă, dar speră să obțină un preț cât mai mare, în contextul în care francezul e văzut drept unul dintre cei mai buni 5 fundași centrali din lume.
Potrivit Manchester Evening News, Real Madrid a refuzat deja o ofertă de 50 de milioane de lire (58 milioane €) pentru apărătorul francez. Gruparea blanco speră că, un parcurs excelent la Euro, unde deja a fost printre cei mai buni de pe teren în disputa cu Germania, câștigată cu 1-0, îi va crește și mai mult cota apărătorului din Hexagon.
Potrivit presei din Anglia și Spania, Florentino Perez cere 70 de milioane de euro în schimbul fundașului de 28 de ani. Fundaşul şi-a dat deja acordul de principiu pentru un transfer pe Old Trafford, dar United nu e singura formaţie care îl doreşte. Se pare că şi Chelsea şi Manchester City sunt decise să facă o ofertă. În cazul "cetăţenilor", mutarea s-ar justifica, după ce Eric Garcia a plecat deja la Barcelona, iar Laporte şi-a manifestat intenţia de a părăsi Etihad, nemulţumit că joacă prea puţin.
Pentru Real Madrid se anunță o vară fierbinte, clubul având nevoie neapărat de întăriri în compartimentul defensiv. A venit Alaba, liber de contract după despărțirea de Bayern, dar Ancelotti nu va avea multe soluții de top: ceilalți fundași centrali din lot sunt Nacho şi Eder Militao.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24