Sebastian Vignolo, de la ESPN Argentina, un jurnalist renumit pentru sursele sale excelente, a dezvăluit că Messi şi conducerea Barcelonei au bătut palma, de principiu, pentru o nouă înţelegere, valabilă până în vara lui 2023. Actualul contract al decarului sud-american cu formaţia blaugrana expiră în vară, iar oficialii se temeau că îl vor pierde pe jucător gratis.
Din câte se pare, pentru a-l convinge, noul preşedinte al catalanilor nu doar că i-a făcut o ofertă financiară excelentă, dar i-a prezentat şi planul prin care clubul va câştiga un nou trofeu Champions League. Laporta a promis că va face tot posibilul să îl aducă înapoi pe Neymar, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Lionel. Acesta nu şi-a prelungit contractul cu PSG şi nu va fi atât de complicat de adus, în contextul în care francezii se tem să nu îl piardă gratis, în 2022, când îi expiră actuala înţelegere.
"Vă pot spune că Lionel Messi va rămâne la Barcelona pentru încă doi ani, iar Barcelona vrea să îl aducă înapoi pe Neymar. Messi şi clubul sunt din nou pe aceeaşi lungime, iar Barcelona îl vrea şi pe Neymar", a spus Vignolo, la ESPN Argentina.
Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
ACUM 18 ORE

Messi, în MLS din 2023

După cei doi ani pe care îi va mai petrece la Barcelona, Messi va lua drumul Major League Soccer. Într-o discuție cu un jurnalist de la Cadena Ser, tată lui Lionel, Jorge, a dezvăluit că, independent de ce se va întâmpla din vară, un lucru e sigur: contractul va fi doar pe doi ani, pentru ca apoi Lionel să meargă în SUA, la formația lui Beckham, Inter Miami.
"Orice s-ar întâmpla, va semna pe două sezoane, apoi va merge la Miami", a spus Jorge, potrivit sursei citate.
În 2023, Messi va împlini 36 de ani și e greu de crezut că va mai putea da același randament la nivel înalt, astfel că decizia pare una logică. Mai ales că Beckham îl tentează cu cel mai mare salariu din istoria campionatului nord-american de fotbal.
De altfel, starul şi-a cumpărat deja o locuinţă în SUA. 7.3 milioane de dolari este prețul pe care Messi l-a plătit pentru un apartament incredibil. 511 metri pătrați în interior, 195 de metri pătrați de terase și vedere 360 de grade deasupra regiunii South Beach. Apartamentul are o pivniță de 1000 de sticle de vin, bucătar propriu și o sală de fitness. Complexul are 6 piscine, 2 restaurante, un bar, un loc de joacă pentru copii și un studio de yoga.
Mi-ar plăcea să joc în SUA și să experimentez viața de acolo | Lionel Messi
Fotbal
Henry a jucat lângă Messi, Ronaldinho sau Zidane, dar l-a ales pe altul cel mai valoros coechipier
ACUM 20 ORE
Liga
Cele trei oferte pe care Ansu Fati le-a refuzat pentru a rămâne la Barcelona! Unde era dorit
IERI LA 16:34