Sebastian Vignolo, de la ESPN Argentina, un jurnalist renumit pentru sursele sale excelente, a dezvăluit că Messi şi conducerea Barcelonei au bătut palma, de principiu, pentru o nouă înţelegere, valabilă până în vara lui 2023. Actualul contract al decarului sud-american cu formaţia blaugrana expiră în vară, iar oficialii se temeau că îl vor pierde pe jucător gratis.
Din câte se pare, pentru a-l convinge, noul preşedinte al catalanilor nu doar că i-a făcut o ofertă financiară excelentă, dar i-a prezentat şi planul prin care clubul va câştiga un nou trofeu Champions League. Laporta a promis că va face tot posibilul să îl aducă înapoi pe Neymar, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Lionel. Acesta nu şi-a prelungit contractul cu PSG şi nu va fi atât de complicat de adus, în contextul în care francezii se tem să nu îl piardă gratis, în 2022, când îi expiră actuala înţelegere.
"Vă pot spune că Lionel Messi va rămâne la Barcelona pentru încă doi ani, iar Barcelona vrea să îl aducă înapoi pe Neymar. Messi şi clubul sunt din nou pe aceeaşi lungime, iar Barcelona îl vrea şi pe Neymar", a spus Vignolo, la ESPN Argentina.
Cupa Mondială FIFA
Imagini superbe din Australia! Sărbătoare la 4 dimineața după calificarea în optimile Cupei Mondiale
ACUM 18 MINUTE

Messi, în MLS din 2023

După cei doi ani pe care îi va mai petrece la Barcelona, Messi va lua drumul Major League Soccer. Într-o discuție cu un jurnalist de la Cadena Ser, tată lui Lionel, Jorge, a dezvăluit că, independent de ce se va întâmpla din vară, un lucru e sigur: contractul va fi doar pe doi ani, pentru ca apoi Lionel să meargă în SUA, la formația lui Beckham, Inter Miami.
"Orice s-ar întâmpla, va semna pe două sezoane, apoi va merge la Miami", a spus Jorge, potrivit sursei citate.
În 2023, Messi va împlini 36 de ani și e greu de crezut că va mai putea da același randament la nivel înalt, astfel că decizia pare una logică. Mai ales că Beckham îl tentează cu cel mai mare salariu din istoria campionatului nord-american de fotbal.
De altfel, starul şi-a cumpărat deja o locuinţă în SUA. 7.3 milioane de dolari este prețul pe care Messi l-a plătit pentru un apartament incredibil. 511 metri pătrați în interior, 195 de metri pătrați de terase și vedere 360 de grade deasupra regiunii South Beach. Apartamentul are o pivniță de 1000 de sticle de vin, bucătar propriu și o sală de fitness. Complexul are 6 piscine, 2 restaurante, un bar, un loc de joacă pentru copii și un studio de yoga.
Mi-ar plăcea să joc în SUA și să experimentez viața de acolo | Lionel Messi
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
ACUM 31 MINUTE
La Liga
Javier Tebas, președintele La Liga, despre cum ar fi posibilă revenirea lui Messi la Barcelona
ACUM 12 ORE