Messi și Neymar au mai jucat împreună la Barcelona, în perioada 2013-2017. Brazilianul a plecat în urmă cu 3 ani de pe Camp Nou, după ce PSG a plătit suma record de 222 de milioane de euro. Ulterior, s-a scris enorm că formația blaugrana ar vrea să îl aducă înapoi pe Neymar, la dorința specială a decarului blaugrana.
Acum, visul celor doi de a juca din nou împreună ar putea prinde contur. "Cel mai mult îmi doresc să joc din nou cu Messi, să mă bucur din nou pe teren alături de el. Poate să joace în locul meu, nu va întâmpina vreo problemă, sunt sigur (râde). Vreau să joc din nou cu el și sunt sigur că acest lucru trebuie să se întâmple sezonul viitor", a spus Neymar, la finalul meciului de pe Old Trafford, câștigat de PSG cu 3-1.

Neymar prelungește imediat cu PSG, dacă Messi e transferat

Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
ACUM 2 ORE
Mundo Deportivo scrie azi că PSG e favorită să obțină semnătura lui Messi, jucător care în ianuarie intră în ultimele șase luni de contract la Barcelona. Manchester City, formație care a fost în cărți să îl ia în toamnă, a ieșit din cursă, considerând că ar face o investiție prea mare în salariul unui jucător care va împlini în vară 34 de ani.
Neymar le-a transmis deja oficialilor parizieni că va semna imediat prelungirea contractului, dacă Messi va fi adus pe Parc des Princes. Varianta nu e deloc una fantezistă, în contextul în care campioana Franței va fi nevoită să îl vândă, aproape sigur, pe Kylian Mbappe. Francezul e dorit cu orice preț de Florentino Perez, la Real Madrid, și a refuzat orice propunere de a semna o nouă înțelegere cu finalista Champions League din 2020. Ca atare, pentru a nu îl pierde gratis iarna viitoare (când intră în ultimele 6 luni de contract), PSG îl va vinde pe Mbappe în vară, lucru care va crea cadrul ideal pentru aducerea lui Messi.
"Neymar nu bluffează, știe ce vrea. Brazilianul vorbește în fiecare zi cu Messi, sunt ca doi frați și știe starea sufletească în care se află Leo. Așa că e hotărât să facă tot ce depinde de el pentru ca sezonul viitor să joace din nou cu Leo", notează Mundo Deportivo.
Cupa Mondială FIFA
FIFA face schimbări în formatul Cupei Mondiale din 2026! Anunțul lui Arsene Wenger
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Leo Messi, uimit de eliminarea unei favorite la CM din Qatar. "Au mulţi jucători de top"
ACUM 7 ORE