Deși din 2022 va rămâne liber de contract, Mbappe a primit o ofertă impresionantă de la formația care îi face marcaj strâns de mai mulți ani: Real Madrid (160 de milioane de euro). Florentino Perez nu a cumpărat pe nimeni în stagiunea trecută ("record" unic din anii 80 până în prezent) tocmai pentru a avea bugetul necesar să facă această mutare în această perioadă de mercato.
Doar că PSG a refuzat instantaneu cele 160 de milioane de euro oferite de gruparea de pe Bernabeu, chiar dacă Mbappe a refuzat toate ofertele de prelungire a contractului și riscă să semneze, din ianuarie, gratis, din postura de jucător liber de contract.
https://i.eurosport.com/2021/08/25/3206555.png
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 5 MINUTE

PSG joacă tare și pune presiune pe Real Madrid în cazul transferului lui Mbappe

L'Equipe susține că oficialii parizienii nu sunt sub nicio formă de neînduplecat în negocierile cu spaniolii și au aflat "prețul corect" cerut de șefii lui PSG: 200 de milioane de euro. Conducerea de pe Parc des Princes știe că riscă să îl piardă gratis pe jucător, dar s-a ținut tare la negocieri, mizând pe faptul că, un club ca Real Madrid nu poate să nu facă niciun transfer sonor pentru doi ani la rând.
Au mai rămas 6 zile până la încheierea perioadei de mercato și e de așteptat ca părțile să discute în continuare, existând șanse destul de bune să se ajungă la un acord.
PSG e pregătită să îl cedeze pe Kylian: chiar dacă l-au adus în această vară pe Messi, oficialii lucrează deja pentru aducerea unui înlocuitor pentru francez. Ronaldo rămâne o prioritate, chiar dacă acesta e în cărți și pentru un transfer la City, dar se tatonează tot mai serios și pista Richarlison (Everton). Acesta din urmă are marele avantaj că e un jucător altruist, care are o relație foarte strânsă de prietenie cu Neymar. Pentru a cuceri Champions League e nevoie ca fotbaliștii de clasă să lase la o parte orgoliile și, din acest punct de vedere, brazilianul pare ideal.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 5 ORE
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48