Real Madrid s-a despărțit de căpitanul Sergio Ramos în această săptămână și prelungirea contractului lui Varane părea o misiune obligatorie pentru Florentino Perez, în contextul în care Ancelotti i-ar mai avea la dispoziție doar pe Militao, Alaba și Nacho pentru cele două posturi de fundași centrali.
Doar că Varane a refuzat și ultima propunere de prelungire, iar Real e deschisă posibilității de a-l vinde, altfel riscând să îl piardă gratis. Apărătorul campioanei mondiale intră în ultimele 6 luni de contract cu gruparea de pe Bernabeu în iarnă, astfel că din ianuarie poate semna cu orice echipă își dorește.

Marca: PSG l-a convins pe Varane

Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 9 ORE
Se părea că United este cea care îi face marcaj strâns lui Varane, însă Marca susține altceva: PSG l-a convins deja să aleagă Parisul, promițându-i un salariu impresionant.
În fapt, este exact tactica pe care Real a folosit-o cu Mbappe, care a refuzat la rândul lui să semneze prelungirea contractului cu PSG, fiind curtat intens de Real. Dacă ar fi ca ambele mutări să aibă loc, evident că formația din Hexagon ar fi cea dezavantajată, Mbappe fiind unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști ai lumii.
Doar că oficialii francezi sunt siguri că au făcut destul pentru ca tânărul atacant să uite de promisiunea făcută lui Perez și să semneze, într-un final, prelungirea.
"Voi fi clar. Kylian Mbappé va continua aici, la Paris Saint-Germain. Nu-l vom vinde niciodată şi nu va părăsi clubul niciodată liber de contract. Imposibil", a declarat șeicul Nasser Al Khelaifi pentru publicația franceză L'Equipe, înainte de Euro.
În schimb, potrivit spaniolilor, în birourile de pe Bernabeu e forfotă mare, oficialii înțelegând că sunt șanse mici ca Varane să fie înduplecat. Ca atare, formația blanco e forțată să îl pună pe lista de transferuri în această vară și să spere că fotbalistul va alege United. Pentru că PSG vrea să aștepte până în iarnă, pentru a-l lua gratis. Dincolo de miza reprezentată de jucător, oficialii din capitala Franței vor să îi servească conducerii Realului același "medicament", considerând că nu au considerat fair-play în cazul "Mbappe".
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 16 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
IERI LA 07:45