Real Madrid - Barcelona 2-1 | Jesus Gil Manzano l-a înlocuit pe Mateu Lahoz în postura onorantă de arbitru al derbyului Spaniei, dar a avut multe probleme în meciul jucat la Madrid. Manzano a fost contrat de către Messi în prima repriză îm câteva rânduri. După o serie de acțiuni controversate, starul Barcelonei i s-a adresat arbitrului și i-a reproșat atitudinea din timpul jocului. Conform radiolului catalan, Cadena Cope, Messi i-a spus arbitrului "Vorbește cu respect!".
Citește și:
Real Madrid - Barcelona 2-1 | Verdictul expertului: A fost sau nu penalty la Braithwaite în final
Premier League
Ronaldo s-a dezlănțuit înainte de United - Liverpool: "O să le închid gura!"
ACUM 5 ORE

Real Madrid - Barcelona 2-1 | Messi l-a egalat pe Sergio Ramos

Sergio Ramos a fost doar în tribună la meciul jucat la baza de antrenament a Realului. Pe teren, Messi l-a ajuns în topul prezențelor în El Ckasico, dar nu a putut ajuta echipa catalană să -lece măcar cu un punct de Madrid. Meciului dintre Real și Barcelona, jucat pe micuțul stadion Alfredo Di Stefano din cauza lucrărilor de renovare la Arena Santiago Bernabeu, a fost al 45-lea El Clasico pentru Lionel Messi. În acest top, Francisco Gento, Manolo Sanchis (ambii Real Madrid) și Xavi Hernandez (Barcelona) s-au oprit la 42 de meciuri.
După victoria cu 2-1 în El Clasico, Real Madrid urcă pe primul loc în La Liga, iar lupta pentru titlu în Spania este foarte încinsă. Atletico Madrid joacă în această seară la Sevilla împotriva lui Betis.
Clasament La Liga
  • 1. Real Madrid 66 puncte / 30 meciuri
  • 2. Atletico 66 puncte / 29 meciuri
  • 3. Barcelona 65 puncte / 30 meciuri
  • 4. Sevilla 58 puncte / 29 meciuri
Citește și:
Așa arată programul până la finalul sezonului din La Liga
Fotbal
Papa Francisc a primit de la Lionel Messi un tricou de la PSG, cu autograf
ACUM 13 ORE
Fotbal
De 19 ani căuta Galatasaray "un Moruțan". Românul i-a dat gata pe turci: "Câți pot face asta?"
IERI LA 06:41