Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid - Getafe 2-0. Lovită de accidentări, campioana Spaniei a câștigat fără emoții

Cosmin Cioboata

Publicat 10/02/2021 la 00:12 GMT+2

Real Madrid s-a impus împotriva lui Getafe, scor 2-0, în restanța din etapa 1 din La Liga. În ciuda problemelor uriașe de lot, campioana Spaniei a trecut fără emoții de vecina Getafe, care și-a creat o singură ocazie de poartă întreaga partidă.

Real Madrid celebrate

Credit imagine: Getty Images

Afectată serios de accidentări, Real Madrid a trecut peste probleme și a reușit un meci excelent în fața lui Getafe. Fără jucători precum Sergio Ramos, Kroos, Hazard și Carvajal în lot, trupa lui Zidane a dominat de la un capăt la altul meciul de la Madrid.

Real Madrid - Getafe 2-0. Trupa lui Zidane, victorie fără emoții

Deși și-a creat nu mai puțin de 14 ocazii de gol în prima repriză, Real n-a reușit să deschidă scorul până la pauză. Lucrurile s-au schimbat însă în partea secundă, când defensiva oaspeților n-a mai rezistat.
Golgheterul "galacticilor", Karim Benzema, a deschis scorul în minutul 60, după o pasă oferită de Vinicus. Atacantul francez a ajuns la 11 goluri marcate în stagiunea curentă din Spania.
6 minute mai târziu, Ferland Mendy a dublat avantajul Realului, după ce a fost servit de Marcelo.
S-a încheiat 2-0 pentru Real Madrid, care a acumulat 46 de puncte, după 22 de etape. Formația lui Zidane se află la 5 puncte în spatele liderului Atletico, care are și 2 meciuri de recuperat. Podiumul din La Liga este completat de Barcelona, cu 43 de puncte și un meci în minus, față de Real.
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo