Cadiz a completat dubla istorică, victorii cu Real Madrid și Barcelona în același tur de campionat, iar catalanii sunt puși la zid după o nouă înfrângere inexplicabilă. Antrenorul olandez Ronald Koeman este furios și suprins de lipsa de concentrare a jucătorilor de la Barca.
"Nu poți să explici golul doi! Este incredibil! Nu pot acuza doar fundașii, toată echipa a dat dovadă de lipsă de concentrare" a spus Koeman.

A ieșit Barcelona din calculele pentru titlu?

Fotbal
De ce nu ar trebui să primească Messi Balonul de Aur în acest an! Ce s-a întâmplat în 2000 și 2006
IERI LA 13:33
Barcelona a pierdut 4 din primele 10 meciuri ale sezonului din La Liga și a încasat mai multe goluri decât Eibar sau Elche până acum. Ronald Koeman începe să dea semne de resemnare după startul ratat de campionat.
"Această înfrângere de la Cadiz este un mare pas în spate. 12 puncte mai puțin decât Atletico Madrid înseamnă foarte mult având în vedere valoarea lor, dar trebuie să ne îmbunătățim jocul și atitudinea față de fotbal. Doar astfel, putem crește și spera"

Ronald Koeman nu reușește să scoată Barcelona din criză

Credit imagine: Eurosport

Antrenorul olandez refuză să dea vina pe jucători pentru parcursul slab de până acum.
"Câștigăm împreună și pierdem împreună. Antrenorul are o parte de vină și mi-o asum. Sunt multe lucruri care se pot îmbunătății și vina mea este că jucătorii nu au ritm și concentrare în fața porții"

Ce urmează pentru Barcelona

Echipa lui Roland Koeman a mers excelent în Champions League și are deja calificarea asigurată în primăvara europeană înaintea ultimei etape când pe Camp Nou vine Juventus. Miza meciului de marți este primul loc în grupă, iar catalanii au șanse mari de a-l obține. Programul în campionat până la finalul anului cuprinde și o vizită pe Camp Nou a surprizătoarei Real Sociedad. Pentru a mai spera la primul loc, Messi, Griezmann, Busquets și Ter Stegen au nevoie de 15 puncte din următoarele 5 meciuri. 4 dintre ele sunt acasă!
Meciuri Barcelona în La Liga până la finalul anului
  • 13.12.20 Barcelona - Levante
  • 16.12.20 Barcelona - Real Sociedad
  • 19.12.20 Barcelona - Valencia
  • 22.12.20 Valladolid - Barcelona
  • 29.12.20 Barcelona - Eibar
Ligue 1
PSG și Barcelona pregătesc un schimb fabulos de jucători! Cine vine lângă Messi pe Parc des Princes
IERI LA 13:29
Liga
"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Benzema, despre primul El Clasico al sezonului
16/10/2021 LA 15:20