Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Săptămâna de adio". Real Madrid ar putea pierde zilele următoare 6 dintre cei mai importanți oameni

Cristian Mihală

Publicat 18/05/2021 la 08:56 GMT+3

Real Madrid a intrat într-o săptămână care poate fi decisivă pentru viitorul pe termen scurt și mediu al clubului. Zinedine Zidane și 5 jucători importanți ar putea părăsi gruparea blanco.

Real Madrid și-ar putea pierde 6 dintre cei mai importanți oameni. Sursă foto: Marca

Credit imagine: Eurosport

Formația din capitala Spaniei încă mai păstrează șanse la titlu, dar dincolo de ce se va întâmpla pe teren Florentino Perez e într-o situație grea. Acesta s-ar putea nevoit să renunțe la antrenor și la 5 dintre fotbaliștii care au însemnat mult în ultimii ani pentru echipă.
"Săptămâna de adio pentru Zidane, Ramos, Varane, Isco, Marcelo și Lucas?", titrează Marca, care apoi punctează: "Francezul și cinci dintre cei mai importanți jucători din ultimul deceniu s-ar putea confrunta cu ultimele sale zile la baza de pregătire de la Ciudad Deportiva de Valdebebas".
Zidane nu mai vrea să continue, Ramos și Lucas Vazquez sunt la final de contract, ultimul anunțând deja că va da curs unei noi provocări. Marcelo, Isco și Varane mai au contract un singur an, dar primii doi nu intră în planurile boardului de pe Bernabeu.

Sergio Ramos, marea provocare a lui Real Madrid

Sergio Ramos reprezintă fără doar și poate marele pariu al președintelui blanco, o eventuală plecare a acestuia urmând să cântărească greu în ochii suporterilor.
Căpitanul Realului insistă că vrea să rămână la Madrid, dar negocierile pentru un nou contract au blocate de mai multe luni. Una dintre părți trebuie să cedeze, dar pentru Florentino este clar că, dacă Ramos vrea să continue, trebuie să accepte condițiile oferite de club. De partea cealaltă, apărătorul joacă la rândul său dur, mai ales că s-a tot speculat că are o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar de la PSG. Ramos ar vrea să rămână la formația sa de suflet, pentru care a scris istorie, dar vrea neapărat un contract întins pe minimum doi ani.

Varane, spre Manchester United

Contractul fundașului expiră în vara anului 2022, iar următoarea aventură a francezului va fi cel mai probabil în Premier League.
Ole Gunnar Solskjaer caută un partener în centrul defensivei pentru Harry Maguire, iar Manchester United a făcut o ofertă de 40 de milioane de lire sterline pentru Varane, însă Real Madrid a considerat că fundașul merită mai mult.
Varane, câştigător al Cupei Mondiale cu Franţa în 2018, a evoluat pe parcursul ultimului deceniu la Real Madrid, dar francezul vrea o nouă provocare, iar United a "intrat pe fir", după ce inițial Chelsea își manifestase intenția de a-l transfera. Apărătorul de 28 de ani mai are un an de contract pe Bernabeu, iar United speră că poate profita de acest aspect, oferind suma de 40 de milioane de lire sterline.
"Diavolii roşii" nu se află la prima tentativă de a-l transfera pe Varane. Ei au mai încercat să realizeze acest transfer în câteva rânduri, dar nu au ajuns la o înţelegere cu fundaşul lui Real. Nici de această dată nu au momentan succes, asta pentru că Florentino Perez nu are de gând să-l lase pe Varane să plece în schimbul sumei de 40 de milioane de lire sterline.
Presa din Spania anunță că Varane nu va fi cedat în Premier League pentru o sumă mai mică de 60 de milioane de lire. Real va forța fără doar și poate mâna cluburilor interesate de Varane, asta pentru că are nevoie de cât mai mulți bani în această vară, pentru a finanța campania de transferuri planificată pe Bernabeu, în prim-plan cu superstarul Kylian Mbappe.

Zidane, tentat de Juventus

Indiferent de soarta titlului, antrenorul de 48 de ani, care a câștigat două titluri și trei trofee UEFA Champions League în patru sezoane, s-a hotărât deja să plece după ultimul meci din acest sezon, cel cu Villarreal de pe 23 mai.
Zidane este dorit intens la Juventus iar aceasta pare să fie cea mai probabilă destinație, însă el ar putea ajunge și la naționala Franței dacă se va decide că este nevoie de o deschimbare după Campionatul European.
Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, va fi sub presiune să îl promoveze pe Raul pentru a-l înlocui pe Zidane. Spaniolul se ocupă acum de echipa de tineret a clubului, însă Perez ar putea apela și la Max Allegri.
S-a discutat mult în ultimele săptămâni despre faptul că Zidane ar putea să o părăsească pe Real la finalul sezonului, dar antrenorul de 48 de ani a oferit acelaşi răspuns la această întrebare: "Nu mă gândesc la viitor, mă gândesc doar la finalul de sezon".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo