Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză pe piața transferurilor! Timo Werner, dorit la Real Madrid! "E un jucător foarte important!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 15/06/2021 la 10:58 GMT+3

Carlo Ancelotti, proaspăt revenit pe banca celor de la Real Madrid, dorește să înceapă reconstrucția la echipa de pe Santiago Bernabeu, iar primul nume de pe lista sa este atacantul celor de la Chelsea, Timo Werner.

Vor dem EM-Start ambitioniert: Timo Werner

Credit imagine: SID

Articol scris de Alex Masgras
Adus pentru 47,5 milioane de lire sterline vara trecută de la Leipzig, Timo Werner a avut un prim sezon dificil pe Stamford Bridge. Departe de forma arătată în sezonul 2019/20 la Leipzig, germanul se pare că a avut o ușoară creștere de formă de când Thomas Tuchel a preluat echipa londoneză, cu care a reușit să câștige la finalul sezonului a doua Ligă a Campionilor din istoria lui Chelsea.
Potrivit publicației spaniole Fichajes, Carlo Ancelotti vrea să înceapă reconstrucția pe Santiago Bernabeu cu Timo Werner, dar și cu Houssem Aouar de la Lyon și Gareth Bale, galezul care va reveni la echipă după împrumutul la Tottenham. Ținând cont de datoriile înregistrate în ultimii ani de cei de la Real Madrid, clubul spaniol speră să-l poată cumpăra pe german pe o sumă mai mică decât a achitat Chelsea pentru acesta în vara anului 2020.

"Jucătorii ca Werner sunt foarte importanți"

Cesc Fabregas, fostul mijlocaș al celor de la Chelsea, este de părere că Timo Werner poate ajunge la forma arătată la Leipzig. Urmărind cu interes evoluția germanului din acest sezon, Fabregas a vorbit despre ratările acestuia în Daily Telegraph:
"Ca mijlocaș căruia îi plăcea să ofere pase de gol, am jucat de multe ori în spatele unor atacanți care au trecut prin perioade mai slabe. Cel mai important lucru este să continue să alerge și să nu stea în offside pentru că viteza lui mereu îl va ajuta să-și creeze ocazii de gol. Jucătorii ca Werner sunt foarte importanți în zilele noastre pentru că e un jucător care vrea mereu să aibă mingea, iar ție ca mijlocaș nu poate decât să-ți placă acest gen de jucător care se demarcă mereu pentru pasele tale. Fotbalul este despre încredere și ce este în mintea ta, mai ales dacă vorbim despre atacanți pentru care este foarte important să marcheze. Dacă ratează, atunci trebuie să îi încurajezi cel mai mult", a declarat fostul fotbalist.

Ancelotti are planuri mari

Carlo Ancelotti o va antrena pe Real Madrid din sezonul 2021/22. Italianul a revenit pe banca tehnică a madrilenilor după ce Zinedine Zidane a decis că este momentul să plece de pe Santiago Bernabeu.Tehnicianul în vârstă de 61 de ani își dorește să readucă fotbalul-spectacol pe Bernabeu și cere mai mult de la Benzema și de la ceilalți fotbaliști din atac.
În plus, italianul a luat decizia de a-i chema pe fotbaliști la antrenamente cu o săptămână mai devreme decât era planificat. Zinedine Zidane le spusese jucătorilor să revină pe 12 iulie, însă Ancelotti vrea să demareze pregătirile noului sezon pe 7 iulie, dorindu-și să-i vadă pe câțiva dintre fotbaliștii asupra cărora trebuie să se decidă dacă îi va păstra sau nu în lot.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo