Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, despre viitorul lui Dembele pe Camp Nou: "Situaţia stă în felul următor"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 04/01/2022 la 16:26 GMT+2

Antrenorul Barcelonei insistă ca Dembele să-și regândească situația în care se află și să accepte să continue la formația catalană.

Ousmane Dembele of FC «Barcelona»

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Xavi a declarat într-o conferință de presă că viitorul lui Dembele depinde numai de acesta, și a dat de înțeles faptul că și-l dorește în continuare pe francez pe Camp Nou: "Situația stă în felul următor: Ousmane trebuie să facă un efort și să se gândească la viitorul lui, cel mai bun lucru pentru el ar fi să rămână la Barcelona", a afirmat spaniolul.
Internaționalul francez își termină contractul cu formația catalană la sfârșitul sezonului, însă nu a semnat prelungirea oferită de club, fiind tentat să accepte oferte din partea altor cluburi. Posibile destinații pentru Dembele ar fi Bayern, PSG, și mai nou Liverpool, "cormoranii" dorind să-și întărească echipa pentru a putea ține piept lui Manchester City în lupta la titlu.
CITEŞTE ŞI:

Prelungirea contractului lui Dembele, vitală pentru Barcelona

Barcelona se vede nevoită să facă toate eforturile necesare pentru a-i prelungi contractul lui Dembele, pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar, și pentru a înregistra ultimul lor transfer, Ferran Torres.
Atacantul spaniol a fost transferat de la Manchester City, în schimbul sumei de 55 de milioane euro, care urmează a fi plătită începând din vară, clubul catalan având în continuare probleme financiare serioase.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo