Articol scris de Viviana Moraru
Xavi a declarat într-o conferință de presă că viitorul lui Dembele depinde numai de acesta, și a dat de înțeles faptul că și-l dorește în continuare pe francez pe Camp Nou: "Situația stă în felul următor: Ousmane trebuie să facă un efort și să se gândească la viitorul lui, cel mai bun lucru pentru el ar fi să rămână la Barcelona", a afirmat spaniolul.
Internaționalul francez își termină contractul cu formația catalană la sfârșitul sezonului, însă nu a semnat prelungirea oferită de club, fiind tentat să accepte oferte din partea altor cluburi. Posibile destinații pentru Dembele ar fi Bayern, PSG, și mai nou Liverpool, "cormoranii" dorind să-și întărească echipa pentru a putea ține piept lui Manchester City în lupta la titlu.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 20 ORE
CITEŞTE ŞI:
ROMELU LUKAKU, PENALIZAT DE CHELSEA CU CEA MAI MARE AMENDĂ DIN ISTORIA CLUBULUI

Prelungirea contractului lui Dembele, vitală pentru Barcelona

Barcelona se vede nevoită să facă toate eforturile necesare pentru a-i prelungi contractul lui Dembele, pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar, și pentru a înregistra ultimul lor transfer, Ferran Torres.
Atacantul spaniol a fost transferat de la Manchester City, în schimbul sumei de 55 de milioane euro, care urmează a fi plătită începând din vară, clubul catalan având în continuare probleme financiare serioase.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00